Foto: Selma Media

Om oss

Vi befinner oss i nyrenoverade lokaler i centrala Kärra. Vi erbjuder en daglig verksamhet med varierat innehåll där alla arbetsuppgifter anpassas efter dina behov och önskemål.

Deltagare och personal

Vi har plats för 10 deltagare i vår verksamhet.

Hos oss arbetar en stödpedagog och två stödassistenter. All personal är utbildad inom tecken som stöd (TSS)

Arbetssätt och metod

Vi vill göra det bästa för att skapa en arbetsplats utifrån dina behov och förutsättningar. Därför skapar vi ett anpassat schema tillsammans med dig som utgår från vad du vill göra.

För att säkerställa att det vi gör känns bra för våra deltagare genomför vi årligen en träff med en pedagog från en annan verksamhet. Vi utför också enkäter varje år för att få reda på vad våra deltagare tycker om vår verksamhet.

Resa hit

Vi befinner oss i Kärra centrum. Hit åker du enkelt med buss och kliver av på hållplats Kärra centrum. Kommer du med bil finns det parkering i närheten av oss.

För dig som kommer med serviceresor blir du avsläppt ett kort avstånd från ingången.

Inomhusmiljö

Vår verksamhet finns på bottenvåningen i en lokal med automatiska dörröppnare. Våra lokaler är nyrenoverade och har breda korridorer och anpassad toalett.

Vi har ett stort lunchrum och kök i öppen planlösning. Om du önskar att sitta mer avskilt finns det ett mindre lunch och fikarum.

Vi har två aktivitetsrum, ett större och ett mindre. Utöver det har vi rum för datorer, tv, rast och avslappning.

Utomhusmiljö

Verksamheten ligger i ett lugnt och bilfritt område med närhet till både handel och natur. Vi har en stor stensatt uteplats där vi är när vädret tillåter. Då fikar vi gärna ute.

I närheten finns ett naturområde med motionsslinga.

Hos oss tar du antingen med dig egen mat eller beställer från närliggande storkök. Vill du istället gå och handla lunch finns det matvaruaffär, pizzeria och café i närheten.