Foto: Selma Media

Om oss


Vi befinner oss i nyrenoverade lokaler i centrala Kärra. Vi erbjuder en daglig verksamhet med varierat innehåll där vi anpassar alla arbetsuppgifter efter dina behov och önskemål.

Arbetssätt och metod

På Kärra centrum fokuserar vi på sinnesstimulans i en lugn miljö. Vi gör ett veckoschema utifrån dina behov och intressen. Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och anpassar kommunikationen efter dina förutsättningar. Vi använder tekniska hjälpmedel som dator, surfplatta och tidshjälpmedel.

Hos oss tar du antingen med dig egen mat eller beställer från närliggande storkök. 

Inomhusmiljö

Vår verksamhet finns på bottenvåningen i en lokal med automatiska dörröppnare. Vi har ett stort lunchrum och kök i öppen planlösning. Om du önskar att sitta mer avskilt finns det ett mindre lunch och fikarum. 

Vi har två aktivitetsrum, ett större och ett mindre. Utöver det har vi rum för datorer, tv, rast och avslappning. 

Utomhusmiljö

Verksamheten ligger i ett lugnt och bilfritt område med närhet till både handel och natur. Vi har en stor stensatt uteplats där vi är när vädret tillåter. Då fikar vi gärna ute. 

Resa hit

Vi befinner oss i Kärra centrum. Hit åker du enkelt med buss och kliver av på hållplats Kärra centrum. Kommer du med bil finns det parkering i närheten av oss. För dig som kommer med serviceresor blir du avsläppt ett kort avstånd från ingången.