Till innehåll

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland från 17 februari

Senast uppdaterad: 19 februari 2021 klockan 14:33 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Nu ökar spridningen av covid-19 i Västra Götaland. Från 17 februari gäller särskilda rekommendationer för regionen. Även Folkhälsomyndighetens allmänna föreskrifter och råd gäller fortfarande. Många av våra verksamheter påverkas så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Flicka i förskolan tittar in i kameran via en kikare. Foto: Lo Birgersson

Center för skolutveckling

Stödjer, stimulerar, initierar och utmanar till skolutveckling

Center för skolutveckling, CFS, vänder sig till skolledare, förskollärare, lärare, arbetslag och elevhälsopersonal i Göteborgs Stad och stödjer dem i deras utvecklings- och kvalitetsarbete. Målet är att alla barn och elever ska utvecklas så långt som möjligt.

Aktuellt

Webbinarium om praktiknära forskning

Publicerad 29 januari 2021
Den praktiknära forskningen i förskola och skola blir allt viktigare. Den 22 februari anordnas ett webbinarium där du får ta del av erfarenheter från de pågående ULF-forskningsprojekten i Göteborgsregionen och lyssna till sakkunniga som samtalar om praktiknära forskning.

Stort intresse för kurs om flerspråkighet

Publicerad 21 januari 2021
Söktrycket är stort till kursen flerspråkighet och interkulturalitet i förskolan som anordnas av Göteborgs universitet i samarbete med Center för skolutveckling. Det finns ett fåtal platser kvar och sista ansökningsdag är 10 februari.

Nytt digitalt stöd för inspiration, fortbildning och lärresurser

Publicerad 18 december 2020
Under våren 2021 startar Lärtorget - Center för skolutvecklings digitala plattform för inspiration och kompetensutveckling.
${loading}