Till innehåll
Flicka i förskolan tittar in i kameran via en kikare. Foto: Lo Birgersson

Center för skolutveckling

Stöd för skolutveckling

Center för skolutveckling, CFS, vänder sig till skolledare, förskollärare, lärare, arbetslag och elevhälsopersonal i Göteborgs Stad och stödjer dem i deras utvecklingsarbete för en utbildning på vetenskaplig grund. Målet är att alla barn och elever ska utvecklas så långt som möjligt.

Aktuellt

Ny kurs i genrepedagogik

Publicerad 30 mars 2023
Vill du utveckla din undervisning så att alla elever har möjlighet att nå kunskapsmålen? Känner du till den australienska genrepedagogiken Reading to Learn? Nu har du möjlighet att anmäla dig till kursen Genrepedagogik i teori och praktik på Göteborgs universitet.

Camilla Björklund är vetenskaplig ledare för Göteborgs Stad

Publicerad 24 februari 2023
Sedan augusti 2022 är Camilla Björklund vetenskaplig ledare för utbildningsområdet i Göteborgs Stad. Uppdraget innebär att hon ska leda och stödja skolutveckling på vetenskaplig grund för ökad likvärdighet och kvalitet i utbildningen.

Språk-, läs- och skrivutveckling temat vid Skolverkets besök

Publicerad 23 februari 2023
I veckan gästades stadens språk-, läs- och skrivutvecklarnätverk av två representanter från NCS vid Skolverket. Syftet med besöket var att få en ökad inblick i nätverkets organisation och arbete och utbyta erfarenheter.
${loading}