Konferens i coronatider

Annorlunda tider, webbmöten och mycket förfrågningar inför hösten.

Utifrån myndigheternas rekommendationer har vi gjort en del anpassningar för att hålla verksamheten igång trots coronapandemin. På grund av begränsningen av sammankomster till max 50 personer har vi uppdaterat våra rutiner vid hantering av antal deltagare i varje lokal, samt rutiner vid hantering och servering av mat och bufféer. Vi har även utökat våra hygienrutiner, allt för att du ska känna dig så säker som möjligt när du vistas i våra lokaler.

Hur ser planeringen ut inför hösten?

Vi håller nu tummarna för att hösten blir ner normal och vi ser med glädje fram emot att återigen välkomna dig till oss. Men vänta inte för länge på att göra din bokning, våra mest populära lokaler bokas nu upp rätt snabbt.

Digitalt möte istället för att vara på plats?

Oavsett vilken portal du vill använda (Skype, Teams, Meet etc) så kan vi lösa tekniken åt dig. Vi har även tillgång till modern teknik för webbsändning av din konferens om det kan vara ett alternativ? Fundera över hur ett möjligt digitalt möte kan se ut för dig, så kan vi diskutera de möjligheter vi har att erbjuda.

Konferenslunch på restaurang

Vi bokar gärna er konferenslunch på Restaurang Ullevigatan som vi har samarbete med. Båda dessa restauranger har alltid ett kött-, ett fisk-, och ett vegetariskt alternativ. Konferensfika serveras som vanligt i våra trevliga foajéer.