Konferens i coronatider

Färre personer i lokalerna och möjlighet till digitala möten.

Slutna möten och konferenser som arrangeras av företag eller organisationer räknas inte som allmänna sammankomster och omfattas därför inte av förbudet. Möten och konferenser för grupper större än 50 personer är tillåtna om de inte är fritt tillgängliga för allmänheten.

Vi ser fram emot att ta emot era bokningar av även större konferenser med fler än 50 deltagare, förutsatt att alla följer de rekommendationer som skickas ut av Folkhälsomyndigheten. Med hänsyn tagen till social distansering kan vi anordna konferenser med nedan maxantal på deltagare:

Tillfälliga maxantal i lokalerna

För att kunna hålla ordentligt avstånd till varandra minskar vi antalet gäster i våra konferenslokaler under en tid.
  • Aniara - max 160 personer, (vanligtvis 800 personer)
  • Boheme - max 40 personer, (vanligtvis 119 personer)
  • Carmen - max 20 personer, (vanligtvis 50-70 personer)
  • Don Juan - max 20 personer, (vanligtvis 50-70 personer)
  • Sibelius, Nielsen, Grieg - max 6 personer, (vanligtvis 16 personer)

Digitalt möte istället för att vara på plats?

Oavsett vilken portal du vill använda (Skype, Teams, Meet etc) så kan vi lösa tekniken åt dig. Vi har även tillgång till modern teknik för webbsändning av din konferens om det kan vara ett alternativ? Fundera över hur ett möjligt digitalt möte kan se ut för dig, så kan vi diskutera de möjligheter vi har att erbjuda.

Vi följer utvecklingen och följer myndigheternas rekommendationer, och anpassar oss därefter. Rutiner är uppdaterade, allt för att du som gäst ska känna dig så säker som möjligt när du vistas i våra lokaler.