Till innehåll

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg.

Senast uppdaterad: 14 april 2021 klockan 11:55 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland förlängs till 2 maj. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Burgårdens gymnasium

Välkommen till Burgårdens gymnasium!

På Burgården utbildar vi dig för verkligheten och precis som i verkligheten är vår skola en myllrande värld, med massor av inriktningar, människor och möten. Vi har yrkesprogram, högskoleförberedande program och introduktionsprogram. Här rör sig framtidens frisörer, hår- och makeupstylister, barberare och fashion designers tillsammans med samhällsvetare, undersköterskor, barnskötare, stödassistenter, naturvetare, djurvårdare och väktare. Vi jobbar med öppet sinne, stort hjärta och yrkesstolthet som smittar.

Aktuellt

Delvis distansundervisning fortsätter till och med 10 juni

Publicerad 14 april 2021
Vi följer Västra Götalandsregionen och smittskydds rekommendationer och kommer att ha delvis distans och delvis undervisning på plats i skolan.

Charlotte, lärare i historia, religion och spanska är stolt över sina elever

Publicerad 13 april 2021
— Det bästa med att vara lärare är att jag får följa eleverna en bit på resan mot deras drömmars mål. Kvittot jag får när jag ser att eleverna når sina mål är värt allt! Säger Charlotte Gustafsson, lärare i historia, religion och spanska på Samhäll och Natur.

Irfet arbetar för att alla elever ska känner sig trygga och trivas

Publicerad 6 april 2021
— Min viktigaste uppgift är att skapa bra relationer med våra elever och lyssna på dem. Jag tillsammans med mina tre kollegor arbetar för att förebygga mobbning, trakasserier och diskriminering så att eleverna känner sig trygga på skolan. Säger Irfet Durdevic, skolvärd på Burgården.
${loading}