Till innehåll

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg.

Senast uppdaterad: 31 mars 2021 klockan 16:34 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland gäller till 18 april. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Burgårdens gymnasium

Välkommen till Burgårdens gymnasium!

På Burgården utbildar vi dig för verkligheten och precis som i verkligheten är vår skola en myllrande värld, med massor av inriktningar, människor och möten. Vi har yrkesprogram, högskoleförberedande program och introduktionsprogram. Här rör sig framtidens frisörer, hår- och makeupstylister, barberare och fashion designers tillsammans med samhällsvetare, undersköterskor, barnskötare, stödassistenter, naturvetare, djurvårdare och väktare. Vi jobbar med öppet sinne, stort hjärta och yrkesstolthet som smittar.

Aktuellt

Irfet arbetar för att alla elever ska känner sig trygga och trivas

Publicerad 6 april 2021
— Min viktigaste uppgift är att skapa bra relationer med våra elever och lyssna på dem. Jag tillsammans med mina tre kollegor arbetar för att förebygga mobbning, trakasserier och diskriminering så att eleverna känner sig trygga på skolan. Säger Irfet Durdevic, skolvärd på Burgården.

Nuvarande upplägg med delvis distansundervisning fortsätter till och med 18 april

Publicerad 26 mars 2021
Folkhälsomyndighetens rekommendation om att undervisningen i gymnasieskolan ska bedrivas som en blandning av fjärr- eller distansundervisning och närundervisning gäller till och med den 1 april 2021 kommer inte att förlängas.

Sandra, lärare på Natur- och samhällsvetenskapsprogrammet berättar om utbildningarna

Publicerad 11 mars 2021
—Det bästa med att vara lärare för eleverna som går på Samhäll- och naturvetenskapsprogrammet är att det är en så härlig blandning av goa elever från olika delar av stan och med olika bakgrund. Säger Sandra Sakars Toresson, lärare i svenska och svenska som andraspråk.
${loading}