Till innehåll

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland från 17 februari

Senast uppdaterad: 19 februari 2021 klockan 14:33 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Nu ökar spridningen av covid-19 i Västra Götaland. Från 17 februari gäller särskilda rekommendationer för regionen. Även Folkhälsomyndighetens allmänna föreskrifter och råd gäller fortfarande. Många av våra verksamheter påverkas så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Burgårdens gymnasium

Välkommen till Burgårdens gymnasium!

På Burgården utbildar vi dig för verkligheten och precis som i verkligheten är vår skola en myllrande värld, med massor av inriktningar, människor och möten. Vi har yrkesprogram, högskoleförberedande program och introduktionsprogram. Här rör sig framtidens frisörer, hår- och makeupstylister, barberare och fashion designers tillsammans med samhällsvetare, undersköterskor, barnskötare, stödassistenter, naturvetare, djurvårdare och väktare. Vi jobbar med öppet sinne, stort hjärta och yrkesstolthet som smittar.

Aktuellt

Beslut om fortsatt undervisning på distans till och med 14 mars

Publicerad 24 februari 2021
Utbildningsnämndens ordförande fattade den 19 februari beslut om att förlänga perioden för undervisning på distans för de elever som läser ett nationellt program på gymnasieskolan till 14 mars.

Oliver utbildar sig till frisör som lärling

Publicerad 22 februari 2021
Under halva sin skoltid gör Oliver praktik på en frisörsalong. Den här veckan kan du följa honom på vår Instagram.

Elevassistenten Kåre har hjälpt elever att läsa ikapp ämnen under sportlovet

Publicerad 19 februari 2021
— Eleverna som kommer hit och ger det ett försök brukar känna sig väldigt nöjda när veckan är slut. Både med sig själva och som en blivande yrkesmänniska. Säger Kåre Ander, Elevassistent på Barn- och fritidsprogrammet.
${loading}