Följ oss på Instagram och Facebook

Vill du se vad händer på Burgården? Då ska du följ oss på Instagram och Facebook. Har du några frågor hör gärna av dig till oss på Facebook messenger vardagar mellan 8.00-16.00

Följ oss på Instagram

Följ oss på Facebook

Förhållningsregler

Tänk på att om du lämnar en kommentar eller gör ett inlägg så blir det en allmän handling som i regel är offentlig. Det du skriver kan komma att lämnas ut om någon frågar efter det.

När du använder sociala medier för att komma i kontakt med Burgårdens gymnasium, så överförs informationen samt personuppgifter alltid till tredje part (företaget/organisationen som driver det sociala mediet) För din egen skull rekommenderar vi dig att inte skicka känslig information till oss via sociala medier.

• Du kan läsa mer om hur kommunen hanterar personuppgifter här: goteborg.se/dinapersonuppgifter

• Du kan läsa mer om dataskyddsförordningen, DSF på datainspektionens webbplats: https://www.datainspektionen.se/dataskyddsreformen/dataskyddsforordningen/

Vi bemöter inte allmänna klagomål, enskilda frågor i ett specifikt ärende eller politiska frågor. Vi tar bort olämpliga inlägg som reklam för verksamhet som inte ingår i Göteborgs Stad, hot, pornografi, kränkande åsikter, personangrepp samt personuppgifter eller annan känslig personlig information.

Sidan administreras av Burgårdens gymnasium som är en del av utbildningsförvaltningen inom Göteborgs stad.