Foto: Pao Duell Bildtext: Två elever står tillsammans med sin lärare och kollar på en bildskärm i en ateljé.

Öppet hus

Är du nyfiken på hur det är att läsa ett program hos oss Burgårdens gymnasium? Då ska du besöka oss under öppet hus. Du kommer få träffa oss elever och lärare och får en känsla för hur det är att läsa på Burgården. Här hittar du mer information om när vi har öppet hus den här terminen. Vi elever och lärare ser fram emot att träffa dig för att visa dig vår skola och svara på dina frågor.

Datum för öppet hus 

Vi har inga mer öppna hus under den här terminen. Om du vill besöka oss är du välkommen att göra det under en prova på dag. 

Gör en intresseanmälan till en prova på dag 

Klicka på den här länken för att göra en intresseanmälan för att besöka oss.
Efter att vi har tagit emot din intresseanmälan kommer vi höra av oss till dig för att bestämma en tid för ditt besök.

Besök vårt digitala öppet hus när du vill

Kicka på den här länken för att besök vårt digitala öppna hus på webbsidan Skoogle. Här finns filmer som visar dig hur det ser ut på skolan och intervjuer med elever som berättar varför de valt Burgården som sin gymnasieskola. Du kan också boka ett digitalt besök för att prata med oss lärare och elever.


Träffa elever och lärare från programmen 

När du besöker oss under öppet hus kan du gå på presentationer hos programmen, kolla in våra metodsalar såsom djurhuset, ateljéerna, vård- och omsorgsprogrammets metodsal och stylist, frisör- och barberar salongerna.


Upptäck vad som intresserar dig och passa på att ta hjälp av våra elever, lärare och studie- och yrkesvägledare för att hitta rätt program för dig. Bästa sättet att ta reda på om en skola passar dig är såklart att besöka den. Vi ser fram emot att träffa dig.

Vill du få en påminnelse om öppet hus?

Om du vill påminnelse inför öppet hus kan du göra en intresseanmälan. Klicka på den här länken för att göra en intresseanmälan till en prova på dag. 

Se hur det ser ut på Burgården i filmen om oss

Här träffar du elever som berättar varför de valt att gå på Burgården. Kolla in frisörerna, barberarnas och hår-och makeupstylisternas salonger, fashion designs ateljéer, djurvårdarnas djurhus, Barn och fritidsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet och naturvetenskapsprogrammets nya fina lokaler.

Vård- och omsorgsprogrammet nya metodsalar

Nu har vi inrett våra nya, fina metodsalar för Vård- och omsorgsprogrammet. Hör av dig för att boka ett möte. Vård- och omsorgsprogrammet har flyttat hit till Burgårdens gymnasium från Katrinelundsgymnasiet.