Foto: Helena Hajdu-Rafis / Bildtext: Tre elever sitter ute på skolgården kollar in i kameran och håller i en mobil.

Öppet hus

Är du nyfiken på hur det är att läsa ett program på Burgårdens gymnasium? Nu kan du besöka oss på ett sätt som passar dig. Det kan vara digitalt, per telefon, i chatten eller ett besök på skolan i liten grupp, på ett säkert sätt såklart! Vi lärare och elever ser fram emot att träffa dig för att svara på dina frågor och visa dig vår skola.

På grund av covid-19 kan vi tyvärr inte ha något öppet hus på plats i skolan som vi brukar. I vår kan du istället besöka oss digitalt, per telefon, i chatten eller eget under ett kortare besök på skolan. 

Såhär bokar du ditt besök hos oss

För att boka ett besök skickar du ett mejl eller sms till oss och berättar vilken typ av besök du vill göra. Efter att vi har  tagit emot ditt meddelande kommer vi höra av oss till dig för att bestämma en tid för ditt besök. 

Mejladress: info.burgarden@educ.goteborg.se
Mobilnummer: 079-066 51 16

Besök vårt digitala öppet hus när du vill

Besök gärna vårt digitala öppet hus för att lära känna oss bättre! Här finns filmer som visar dig hur det ser ut på skolan och intervjuer med elever som berättar varför de valt Burgården som sin gymnasieskola.

Se hur det ser ut på Burgården i filmerna om oss

Följ med på en rundtur på Burgården och träffa elever som berättar varför de valt att gå här.

Kolla in frisörerna och hår-och makeupstylisternas salonger, fashion design ateljéer, djurvårdarnas djurhus, Barn-och fritidsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet och naturvetenskapsprogrammets nya fina lokaler.

Nytt för i år

Vi jobbar för fullt med att inreda våra nya, fina metodsalar för Vård- och omsorgsprogrammet som flyttar hit från Katrinelundsgymnasiet. Hör av dig för att boka ett möte.