Undervisning på distans

Till alla elever och vårdnadshavare på Burgårdens gymnasium

Riktlinjer för distansundervisning på Burgårdens gymnasium.

För att distansundervisningen ska fungera har vi tagit fram följande riktlinjer:

• Du och din mentor har regelbunden kontakt. Detta för att vi ska kunna följa just dina studier.

• Du och alla elever kommer ha ett schema att följa.

• Du som elev ska vara online när lektionen startar och tills lektionen slutar. Du kommer att arbeta med de verktyg du känner till såsom Hjärntorget eller Google Classroom.

• Du kommer få instruktioner till varje lektion från din lärare. Detta kan vara genom chatt, genom videomöte (Meet), via pim eller annan kontakt.

• Du som elev avslutar varje lektion med att göra en typ av utcheckning. Din lärare bestämmer hur denna utcheckning ska gå till. Utcheckningen måste göras för att du ska få närvaro.
    .

Frågor om distansundervisningen på Burgårdens gymnasium

Om du har frågor och funderingar ska du prata med din mentor. Vill du prata med kuratorer eller skolsköterskorna på elevhälsan hittar du deras kontaktuppgifter här på hemsidan. Vill du prata med rektor så hittar du alla rektorers kontaktuppgifter här på hemsidan.

Hälsningar, Rektorerna på Burgårdens gymnasium.