Burgården true stories

Här hittar du berättelser från några av alla oss Burgårdare som är stolta över vår skola, utbildning, yrkesdröm. Vi vill dela våra stories med dig.

 Zhobin Hår – och makeupstylist, Hantverksprogrammet

—  Min yrkesdröm är bli yrkeslärare och även att öppna en egen hår-, makeup- och nagelsalong. Jag är en stolt Burgårdare för att Burgården har hjälpt mig att jag hitta rätt, och för att jag får utbildningen jag alltid har drömt om.


Darya Fashion design, Hantverksprogrammet

—  Min yrkesdröm är att bli kläddesigner. Jag tycker att fashion är en väldigt viktig del av livet eftersom det är ett sätt för oss människor att visa vilka vi är och vad vi står för. Jag är en stolt Burgårdare eftersom det var här jag tog mina första steg mot att nå min dröm. Och varje dag kommer jag ett steg närmare mot att bli kläddesigner.Linus Samhällsvetenskapsprogrammet

—  Jag är en stolt Burgårdare för att gemenskapen på den här skolan är enorm. Min yrkesdröm är att bli kriminolog. Därför valde jag Samhällsprogrammet med inriktning på Beteendevetenskap. Det innehåller alla ämnen jag behöver.


Jasmin frisör och före detta Burgårdare på Hantverksprogrammet, Frisör

—  Jag jobbar på frisörsalongen Victor Nobless, och är med i Svenska Frisör-landslaget. Så min yrkesdröm har på många sätt redan förverkligats. Men jag drömmer om att en dag få möjligheten att jobba internationellt.

Jag är en stolt Burgårdare för att jag hade underbara lärare som la sid och energi på att träna och motivera mig, och på det sättet lade grunden till den frisör jag är idag.


Maliya Fashion design, Hantverksprogrammet

—  Min yrkesdröm är att bli fashion stylist och starta ett eget företag inom mode. Jag är en stolt Burgårdare för att jag har en så fin relation till mina designlärare. Jag blir inspirerad av allt spännande dom har gjort i sina liv - allt från att jobba i Paris till att göra elevernas skoldagar till något att se fram emot.


Miski Fashion design, Hantverksprogrammet

—  Min yrkesdröm är att bli designer. Jag är en stolt Burgårdare för att mina lärare, Magnus, och Cathiz är fantastiska. 


Moa Hår – och makeupstylist, Hantverksprogrammet

—  Min yrkesdröm är att öppna en salong där man kan bli fixad i håret, få en fin makeup och fina fransar och bryn. Jag är en stolt Burgårdare för att skolan har så professionella utbildningar och så trevliga lärare.