Foto: Marie Ullnert BIldtext: Elev på Fashion design Hantverksprogrammet.

Besök oss på ett sätt som passar dig

Publicerad 5 mars 2021

Vill du veta mer om våra program är du välkommen att höra av dig till oss, så bokar vi ett möte på ett sätt som passar dig. Digitalt, per telefon eller på plats i skolan, på ett säkert sätt såklart! Vi lärare och elever ser fram emot att träffa dig!

Såhär bokar du ditt besök  

Skicka ett mejl till
Mejladress: info.burgarden@educ.goteborg.se

Sms:a eller ring
Mobilnummer: 079-066 51 16

Du kan besök vårt digitala öppet hus när du vill 

På grund av covid-19 har vi inte planerat för öppet hus på plats i skolan som vi brukar ha. Men du kan alltid besöka sidan för vårt digitala hus när du vill, här finns flera filmer och annan information om våra program.

Klicka på den här länken för att besök vårt digitala öppet hus.

Se hur det ser ut på Burgården i filmerna om oss

Följ med på en rundtur på Burgården och träffa elever som berättar varför de valt att gå här i vår film. Kolla in frisörerna och hår-och makeupstylisternas salonger, fashion design ateljéer, djurvårdarnas djurhus, Barn-och fritidsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet och naturvetenskapsprogrammets nya fina lokaler.
Läs mer om våra program 

På Burgården har  vi flera olika yrkesprogram, högskoleförberedande program och introduktionsprogram. Här rör sig framtidens frisörer, hår- och makeupstylister, barberare och fashion designers tillsammans med samhällsvetare, undersköterskor, barnskötare, stödassistenter, naturvetare, djurvårdare och väktare.