Till innehåll

Följ de skärpta nationella råden för att hejda smittspridningen av Covid-19

Senast uppdaterad: 11 januari 2021 klockan 14:25 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Våra verksamheter anpassas och många har stängt eller begränsat för besök. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Elev arbetar i verkstaden och texten Vi bygger yrkesstolthet

Bräckegymnasiet

Välkommen till Bräckegymnasiet

Yrkeskunnande och laganda i kombination – det är vad vi står för här på Bräckegymnasiet. Vi vill att du ska känna dig stolt över att gå på vår skola, veta att du får en utbildning som är efterfrågad på arbetsmarknaden och att du är redo för arbetslivet när du tar din examen. På Bräckegymnasiet lägger vi de första byggstenarna till framtidens städer och tillsammans bygger vi yrkesstolthet! Vi utbildar dig som vill bli: snickare, anläggare, anläggningsmaskinförare, betongarbetare, målare, murare, golvläggare, plåtslagare, plattsättare, stensättare, undertaktsmontör, glastekniker.

Aktuellt

Digitalt öppet hus 19 januari

Publicerad 11 januari 2021
I år har ni möjlighet att besöka oss digitalt via portalen Skoogle.se. Klicka för att läsa mer.

Göteborgs Stads gymnasieskolor fortsätter med distansundervisning

Publicerad 11 januari 2021
Folkhälsomyndigheten har meddelat nya rekommendationer om att gymnasieskolor ska fortsätta med distansundervisning t.o.m. 24 januari. Alla berörda elever och vårdnadshavare får information via Hjärntorget om vad som gäller just dem.

Elevcaféet stängt

Publicerad 27 november 2020
För tillfället är elevcaféet stängt, det beror på situationen kring covid. Uppehållsrummet är dock öppet, med en begränsning på 20 elever åt gången.
${loading}