Foto: M K

Framgången - Vi hjälper dig framåt!

Vill du ha hjälp med skolarbetet? Vill du ha hjälp med läxan, plugga inför prov, få hjälp att planera och strukturera dina studier – då ska du komma till Framgången i Älvstrandens bibliotek!

Du hittar oss i Älvstrandens bibliotek och vi hjälper elever på Lindholmens gymnasieområde med matematik, svenska, svenska som andraspråk och SO. Ingen anmälan krävs. Du kommer förbi när det passar dig! Vi sätter inga betyg utan vårt fokus är att hjälpa dig framåt, var du än befinner dig i ditt skolarbete. Till exempel:

  • Behöver du hjälp med ett eller flera moment i matematik? Då kan vi hjälpa dig.
  • Är du duktig på matematik och vill bli ännu bättre? Då kan vi hjälpa dig.
  • Tycker du att all matematik är svår? Då kan vi hjälpa dig.
  • Vill du öva på att tala och läsa på svenska? Då kan vi hjälpa dig.
  • Behöver du hjälp med din uppsats eller ditt grupparbete? Då kan vi hjälpa dig.
  • Eller behöver du kanske hjälp med att planera dina studier eller tips på olika studietekniker? Vi hjälper dig med det också.

Välkommen!

Alla är välkomna till Framgången. Här ger vi varandra arbetsro och visar respekt. ​Aktuellt schema hittar du på Hjärntorget i aktiviteten Framgången. Vi ser fram emot att träffa dig, kom gärna förbi och säg hej!


Detta händer också i Framgången:

Varje tisdag klockan 17-19, med undantag för lov, är Mattecentrum på plats. Du får individuell hjälp av Mattecentrums volontärer – människor som är duktiga på matte och brinner för att dela med sig av sina kunskaper.

Varje onsdag är det språkcafé på svenska med Tamam. Alla är välkomna för att fika, spela spel, prata och ha det trevligt tillsammans.

Har du frågor, kontakta:

Thomas, lärare i Sv, SvA, SO
thomas.karlsson@educ.goteborg.se
0722- 55 89 90

Hamid, lärare i Ma
hamid.reza.ghadiri@educ.goteborg.se

Hanna, samordnare Framgången
Vid frågor gällande UF-företagande, Mattecentrum och Språkcafé med Tamam
Hanna.ericson@educ.goteborg.se
0722-55 78 73