Våra elever i mureri åk 3 håller just nu på med kursen Spisar och skorstenar. Här arbetar Oscar och Ari med eldstaden och kupan. På den sista bilden muras spjället in.
Bild från skolans instagramsida
Följ oss i sociala medier! InstagraM @brackegymnasiet Facebook: @brackegymnasietlindholmen
Säkerhetstänk är av största vikt ute på ett bygge. Våra elever genomgår flera olika behörighetskurser under sin utbildning hos oss. Här är en bild från genomförd liftutbildning för åk 3.
Elever jobbar i murarverkstan
Foto: Anna Holm
I verkstan använder vi skyddshjälm! På bilden syns tre hjälmar som hänger i murverkstaden. Bild från Mur- och betongverkstan.
Foto: Sophia Forsberg
Elever gör PRAO på Bräckegymnasiet. Här provar de CAD med läraren Petter Hjertén. På bilden sysn två elever och läraren Petter som arbetar på datorer.
Foto: Anna Holm
Elever tränar på att packa en vandringsryggsäck på vår friluftsdag för årskurs 1 september 2019.
Foto: Sophia Forsberg
Lärarna på Bräckegymnasiet får brandskyddsutbildning.
Foto: Thore Lundqvist
Vägbygge i Angered. På bilden syns en grävmaskin i utkanten av en skog.
Foto: Anna Holm
En uppehållsyta på plan 2. På bilden syns bänkar, bord och skåp.
Foto: Anna Holm
Ingången till skolans uppehållsrum. På bilden syns en lapp med öppettider och två elever som spelar biljard.
Foto: Björn Gudmundson
Tre elever gör praktik och arbetar här med asfaltering.
Lärare och maskiner för markanläggning på öppet hus november 2019
Elever visar upp golvverkstan under öppet hus november 2019
Elev kör grävmaskin
Foto: Thore Lundqvist
Maskinförar-SM 2019. På bilden syns grävmaskin och domare för tävlingen.
Foto: Peter Malmstedt
Bräckegymnasiets tre rektorer; Karolina Möller, Benny Olausson och Malin Sandgren.
Foto: Anna Holm
Vepa med skolans motto "Vi bygger yrkesstolthet" monteras på skolans fasad.
Foto: Anders H Johansson
"Snart kommer dom". På bilden syns studenter och anhöriga som samlats utanför skolan.