Till innehåll

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland förlängs till 6 juni

Senast uppdaterad: 12 maj 2021 klockan 09:51 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Bräckegymnasiet

Välkommen till Bräckegymnasiet

Yrkeskunnande och laganda i kombination – det är vad vi står för här på Bräckegymnasiet. Vi vill att du ska känna dig stolt över att gå på vår skola, veta att du får en utbildning som är efterfrågad på arbetsmarknaden och att du är redo för arbetslivet när du tar din examen. På Bräckegymnasiet lägger vi de första byggstenarna till framtidens städer och tillsammans bygger vi yrkesstolthet! Vi utbildar dig som vill bli snickare, anläggare, anläggningsmaskinförare, betongarbetare, målare, murare, golvläggare, plåtslagare, plattsättare, stensättare, undertaktsmontör eller glastekniker.

Aktuellt

Det här gäller för studenten på Bräckegymnasiet

Publicerad 7 maj 2021
Bara två anhöriga på plats vid utspringet.

Göteborgs Stads gymnasieskolor fortsätter med distansundervisning

Publicerad 31 mars 2021
Utbildningsnämnden har meddelat nya rekommendationer om att gymnasieskolor ska fortsätta med distansundervisning till viss del terminen ut. Alla berörda elever och vårdnadshavare får information via Hjärntorget om vad som gäller just dem.

Nytt datum för studenten

Publicerad 31 mars 2021
Bräckegymnasiet har fått ändrat datum för studenten, nytt datum är 31 maj. Detta beror på att man måste sprida ut skolornas studentfirande pga. pandemin. Mer info om tider m.m. kommer snart.
${loading}