Till innehåll

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg.

Senast uppdaterad: 14 april 2021 klockan 11:55 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland förlängs till 2 maj. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Bräckegymnasiet

Välkommen till Bräckegymnasiet

Yrkeskunnande och laganda i kombination – det är vad vi står för här på Bräckegymnasiet. Vi vill att du ska känna dig stolt över att gå på vår skola, veta att du får en utbildning som är efterfrågad på arbetsmarknaden och att du är redo för arbetslivet när du tar din examen. På Bräckegymnasiet lägger vi de första byggstenarna till framtidens städer och tillsammans bygger vi yrkesstolthet! Vi utbildar dig som vill bli snickare, anläggare, anläggningsmaskinförare, betongarbetare, målare, murare, golvläggare, plåtslagare, plattsättare, stensättare, undertaktsmontör eller glastekniker.

Aktuellt

Göteborgs Stads gymnasieskolor fortsätter med distansundervisning

Publicerad 31 mars 2021
Utbildningsnämnden har meddelat nya rekommendationer om att gymnasieskolor ska fortsätta med distansundervisning till och med 17 april. Alla berörda elever och vårdnadshavare får information via Hjärntorget om vad som gäller just dem.

Nytt datum för studenten

Publicerad 31 mars 2021
Bräckegymnasiet har fått ändrat datum för studenten, nytt datum är 31 maj. Detta beror på att man måste sprida ut skolornas studentfirande pga. pandemin. Mer info om tider m.m. kommer snart.

Elevcaféet stängt

Publicerad 27 november 2020
För tillfället är elevcaféet stängt, det beror på situationen kring covid. Uppehållsrummet är dock öppet, med en begränsning på 20 elever åt gången.
${loading}