Till innehåll

Särskilda rekommendationer i Västra Götaland från 17 februari

Senast uppdaterad: 19 februari 2021 klockan 14:33 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Nu ökar spridningen av covid-19 i Västra Götaland. Från 17 februari gäller särskilda rekommendationer för regionen. Även Folkhälsomyndighetens allmänna föreskrifter och råd gäller fortfarande. Många av våra verksamheter påverkas så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Bräckegymnasiet

Välkommen till Bräckegymnasiet

Yrkeskunnande och laganda i kombination – det är vad vi står för här på Bräckegymnasiet. Vi vill att du ska känna dig stolt över att gå på vår skola, veta att du får en utbildning som är efterfrågad på arbetsmarknaden och att du är redo för arbetslivet när du tar din examen. På Bräckegymnasiet lägger vi de första byggstenarna till framtidens städer och tillsammans bygger vi yrkesstolthet! Vi utbildar dig som vill bli: snickare, anläggare, anläggningsmaskinförare, betongarbetare, målare, murare, golvläggare, plåtslagare, plattsättare, stensättare, undertaktsmontör, glastekniker.

Aktuellt

Göteborgs Stads gymnasieskolor fortsätter med distansundervisning

Publicerad 5 februari 2021
Folkhälsomyndigheten har meddelat nya rekommendationer om att gymnasieskolor ska fortsätta med distansundervisning till och med 14 mars. Alla berörda elever och vårdnadshavare får information via Hjärntorget om vad som gäller just dem.

Vill du komma på ett personligt studiebesök?

Publicerad 27 januari 2021
Vi har nu haft ett par digitala öppet hus. Kanske såg du oss där och vill veta mer? Kanske är du nyfiken på skolans lokaler, verkstäder och våra yrkesinriktningar? Då är du välkommen på ett personligt studiebesök!

Elevcaféet stängt

Publicerad 27 november 2020
För tillfället är elevcaféet stängt, det beror på situationen kring covid. Uppehållsrummet är dock öppet, med en begränsning på 20 elever åt gången.
${loading}