Till innehåll
Foto: Suzanne Dahlin

Björkekärrs träffpunkt

Aktiviteter i gemenskap – för ett gott liv

Observera att det för närvarande är begränsat antal deltagare och föranmälan till våra aktiviteter. Läs mer under Kontakt och öppettider.

Björkekärrs träffpunkt för seniorer ligger i Björkekärrshus. Du tar dig lätt hit med buss 17 till Stabbetorget eller med flexlinjen som stannar precis utanför. Vi har aktiviteter för många smaker och intressen. Kom och umgås med nya och gamla vänner.

På vår träffpunkt är hobbygruppen populär. Vi spelar gärna quiz (frågesport) och inomhusboule. Det finns alltid ett pussel på gång och även en grupp för dig som vill lära dig spela ukulele. Har du andra önskemål på aktiviteter vill vi gärna ta del av dem. Kom förbi och prata med oss och hämta ett program.

På fredagseftermiddagarna bjuds det upp till dans, oftast till levande musik, i Björkekärrshus restaurang. Vill du så äter du lunch här, måndag till fredag. Restaurangen ligger granne med träffpunkten, så du kan komma till våra aktiviteter både före och efter maten. Vår måltidsvärdinna visar dig gärna tillrätta om du önskar och behöver.

I källarplan finns ett seniorgym där du som senior kan träna utan kostnad.

Information och service för seniorer i Göteborgs Stad

Aktiviteter och service

${loading}