Foto: Peter Svenson

Om vård- och omsorgsboendet

Bjöla Vård- och omsorgsboende är vackert beläget vid havet i Västra Göteborg. Omgivningarna är fridfulla med naturen runt hörnet. Vi har fina promenadvägar och en härlig trädgård som vi använder flitigt under sommarhalvåret.

Byggnaden

Din lägenhet är 27 kvadratmeter och har en hall, ett rum, ett badrum och en liten kyl. På vård- och omsorgsboendet finns det totalt 64 lägenheter. Lägenheterna är uppdelade så att 16 hyresgäster förfogar över ett gemensamt vardagsrum och matplats. De har också en gemensam utgång till balkong eller trädgård.

Bemanning och organisation

Du har regelbunden tillgång till läkare och sjuksköterskor. Här finns service och omsorg att tillgå dygnet runt. Här arbetar kunnig och erfaren personal. Hjälpen utgår från dina önskemål och utformas tillsammans med dig eller någon närstående. Detta i kombination med välutbildad och engagerad personal gör att din tillvaro här blir trygg både för dig och dina anhöriga.

Vår värdegrund

Vi har ett professionellt och medmänskligt bemötande som möjliggör trygghet, delaktighet och respekt för hyresgäster och medarbetare.

Bra att veta

  • Din lägenhet möbleras med dina egna möbler, men det finns en höj- och sänkbar säng med madrass.
  • Det finns ett trygghetslarm i varje lägenhet som du kan använda om du vill kontakta personalen.
  • Du bör teckna en hemförsäkring.
  • Bjöla Vård- och omsorgsboende ansvarar inte för dina värdesaker. Det finns ett värdeskåp i din lägenhet för förvaring av kontanter.