Stickcafé online på lätt svenska

Vill du lära dig sticka och virka? Vill du träna svenska med andra på nätet? Då ska du vara med i Stickcafé online på lätt svenska!

Sticka, virka och prata lätt svenskaI april kommer du att kunna hämta en gratis påse på biblioteket. Den innehåller lite garn och en broschyr med instruktioner för hur en hittar till vårt digitala stickcafé.
Vi använder mötesverktyget Jitsi Meet.
Vi har också en Facebook-grupp där en kan ställa frågor om handarbete.
Vi startar upp stickcaféet igen den 21 april och då kommer kursledarna Güllü och Mattias lära oss tunisisk/afghansk krokning.

Vi pratar lätt svenska.

Onsdagar kl. 17.00
21 april, 5 maj, 19 maj, 2 juni, 16 juni

Så här gör du för att vara med

Om du använder mobiltelefon

 1. Ladda ned appen Jitsi Meet till din telefon.
  iPhone
  Android
 2. Skriv in rumsnamnet stickcafebiskop01, och klicka på "Gå med". Nu är du med i stickcaféet!

Om du använder dator

 1. Jitsi Meet funkar bäst i Chrome eller Firefox. Om du inte har någon av webbläsarna på din dator föreslår vi att du laddar ner en av dem:
  Chrome
  Firefox
 2. Klicka på länken nedan, eller kopiera in den i webbläsarens adressfält och klicka på enter. Nu är du med i stickcaféet!


Om du har problem med att komma in i appen eller via en dator, ring biblioteket på 031-366 61 00, så får du hjälp med att komma igång!

Det här är en aktivitet inom Vuxna i Lärande (ViL). ViL är biblioteksservice för dig som är vuxen och studerar på grundläggande utbildningsnivå. Läs mer om ViL.