Arbetslaget

En kort men personlig presentation av Bernadottegymnasiets personal. Vill du komma i kontakt med andra som arbetar på Bernadottegymnasiet, välj kontakt i menyraden längst upp på sidan.

Ida Aspviken
ida.aspviken@educ.goteborg.se

Jag undervisar i engelska och spanska. På fritiden tycker jag om att bläddra i backar med vinylskivor, skratta åt dåliga ordvitsar och träna löpning. Jag är från Norrbotten och gillar därför både snö, Kalixlöjrom, midnattssol, hockey och kaffeost.Anna Lyckner
anna.lyckner@educ.goteborg.se

Jag undervisar bland annat i historia, kommunikation, pedagogiskt ledarskap samt ledarskap och organisation på Bernadottegymnasiet. Jag är en idrottsmorsa som spenderar mycket av min fritid på olika fotbollsplaner och idrottshallar, men eftersom jag är en ö-tjej och älskar hav och båtliv försöker jag att klämma in det så ofta jag kan.Annelie Jansson
annelie.jansson@educ.goteborg.se

Jag undervisar i svenska, engelska och retorik och älskar långdistanslöpning samt att åka rullskidor.


Karl Fridjonsson
karl.fridjonsson@educ.goteborg.se

Jag undervisar i matematik. Jag är född i världens nordligaste belägna huvudstad. Jag tycker om att skapa problem och tar mig gärna fram trampandes. Understundom swingar jag mina golfklubbor eller en bägare.

Frank Hjortberg

frank.hjortberg@educ.goteborg.se

Jag undervisar i samhällskunskap, historia och svenska. På min fritid gillar jag att resa, flugfiska, måla akvareller och umgås med min familj. Jag är bosatt i Onsala och har arbetat på Bernadottegymnasiet sedan starten 1999.


Robin Rudelius
robin.rudelius@educ.goteborg.se

Jag är lärare i Idrott och hälsa samt Samhällskunskap. Har ett stort fotbollsintresse och följer favoritlaget Newcastle United flitigt. Gillar att röra på mig och testar ofta nya sporter och aktiviteter tillsammans med vänner. Tycker om att äta och laga god mat och gör det gärna på grill, stormkök eller över öppen eld långt från bilar och höghus.Alexandra Davidsson

alexandra.davidsson@educ.goteborg.se

Jag undervisar i svenska, psykologi och kommunikation. Vintertid gillar jag att åka skidor medan jag joggar gärna ihop med en peppande låtlista den varmare delen av året. Dessutom tycker jag mycket om att resa, både i litteraturens värld men också utomlands och till min favoritö Gotland. Då jag oftast cyklar till jobbet är det hjälmen som fixar frisyren.


Johan Bellman

johan.bellman@educ.goteborg.se

Jag är lärare på Bernadottegymnasiet och Katrinelundsgymnasiet. Undervisar i Fysik, Matte och Naturkunskap. På fritiden är jag ofta ute och paddlar havskajak eller cyklar mountainbike.

Anton Fahlgren

anton.fahlgren@educ.goteborg.se

Jag undervisar i Samhällskunskap och Historia. Ursprungligen kommer jag från Skellefteå. Göteborgs milda höstar och mysiga independentbiografer har hållit mig kvar. Jag är nyfiken och rastlös, för närvarande sysslar jag på med beachvolley, korpfotboll och musik på fritiden. Jag tar väl hand om mina krukväxter hemma och bilden ljuger för hästar vet jag nästan ingenting alls om.
Magnus Bring

magnus.bring@educ.goteborg.se

Jag är lärare på Bernadottegymnasiet och Katrinelundsgymnasiet. Jag undervisar i specialidrott där jag är ansvarig för bandygymnasiet, tränings & tävlingslära, idrott & hälsa, samhällskunskap och sociologi. På min fritid så umgås jag helst med min familj eller vänner, alternativt spelar en runda golf eller ger mig ut på en resa någonstans i världen eller inom Sveriges gränser.Mikael Stanggren

mikael.stanggren@educ.goteborg.se

Jag undervisar i Idrott & hälsa samt Naturkunskap. På fritiden gillar jag att spendera tid i skogen och lagar då gärna mat över öppen eld. Gillar idrott i alla dess former, men har ett stort fotbollsintresse. Ni kan hitta mig på Ullevi, när IFK spelar hemmamatcher.


Elisabeth Zander

elisabeth.zander@educ.goteborg.se

Jag arbetar som utbildningsledare på Bernadotte och Katrinelundsgymnasiet där jag främst har hand om hemsidan, Hjärntorget, sociala medier, kalendarie, valbara kurser samt schemaarbete.

Hittas säkrast i antingen skogen där jag cyklar på stigar och utför berg eller i min våtdräkt simmandes. Trivs bäst utomhus i alla väder och räds inte utmaningar.


Desirée Edeskär

desiree.edeskar@educ.goteborg.se

Jag undervisar i engelska och religionskunskap. Pysslig värmlänning som gillar att sticka, gå på hårdrocksspelningar, rå om mina växter och att bänkpressa.


Henric Ramåker
henrik.ramåker@educ.goteborg.se

Jag undervisar i matematik och fysik. På min fritid ägnar jag många timmar åt styrketräning, särskilt de tre lyften knäböj, bänkpress och marklyft. Annars umgås jag gärna med vänner och familj.