Några som jobbar här

En kort men personlig presentation av några av Bernadottegymnasiets lärare. Vill du komma i kontakt med andra som arbetar på Bernadottegymnasiet, välj "Kontakt" i menyraden längst upp på sidan.

Anna Lyckner
anna.lyckner@educ.goteborg.se

Jag undervisar bland annat i historia, kommunikation, pedagogiskt ledarskap samt ledarskap och organisation på Bernadottegymnasiet. Jag är en idrottsmorsa som spenderar mycket av min fritid på olika fotbollsplaner och idrottshallar, men eftersom jag är en ö-tjej och älskar hav och båtliv försöker jag att klämma in det så ofta jag kan.Annelie Jansson
annelie.jansson@educ.goteborg.se

Jag undervisar i svenska och engelska och älskar långdistanslöpning samt landsvägscykling.

 


Hannah Dyrssen
hannah.dyrssen@educ.goteborg.se

Jag undervisar främst matematik men även fysik och programmering. På fritiden gillar jag att läsa, vara i naturen, spela spel, cykla och kolla på tv-serier. Jag är inte så sportig av mig nuförtiden, men i min ungdom tränade jag filippinsk kampsport under många år.Frank Hjortberg
frank.hjortberg@educ.goteborg.se

Jag undervisar i samhällskunskap, historia och svenska. På min fritid gillar jag att resa, flugfiska, måla akvareller och umgås med min familj. Jag är bosatt i Onsala och har arbetat på Bernadottegymnasiet sedan starten 1999.


Maurits Hjerpe
maurits.hjerpe@educ.goteborg.se 

Jag undervisar i historia, svenska, samhällskunskap och naturguidning. På fritiden trivs jag bäst bland stora berg med skidor eller klätterutrustning på, men kajak och schack tycker jag också är kul.Lina Hellman
lina.hellman@educ.goteborg.se

Hej! Jag heter Lina Hellman och undervisar i svenska och historia. Under vinterhalvåret åker jag gärna snowboard och när det blåser är jag helst ute på havet och vindsurfar. Jag tycker också om att läsa böcker och sträckkolla serier i soffan.


Jonas Gustafsson
jonas.gustafsson@educ.goteborg.se

Jag undervisar i kemi och matematik och har varit lärare på Bernadottegymnasiet sedan 2020. På fritiden är jag gärna i naturen (före detta orienterare) med familjen. Jag älskar musik, både att lyssna på och utöva själv, jag är med i en kör och spelar också piano. 

Alexandra Davidsson
alexandra.davidsson@educ.goteborg.se

Jag undervisar i svenska, psykologi och kommunikation. Vintertid gillar jag att åka skidor medan jag gärna joggar ihop med en peppande låtlista den varmare delen av året. Dessutom tycker jag mycket om att resa, både i litteraturens värld men också utomlands och till min favoritö Gotland. Då jag oftast cyklar till jobbet är det hjälmen som fixar frisyren. 


 


Johan Bellman
johan.bellman@educ.goteborg.se

Jag är lärare på Bernadottegymnasiet och Katrinelundsgymnasiet. Undervisar i fysik, matte och naturkunskap. På fritiden är jag ofta ute och paddlar havskajak eller cyklar mountainbike.

 

 


Magnus Bring
magnus.bring@educ.goteborg.se

Jag är lärare på Bernadottegymnasiet och Katrinelundsgymnasiet. Jag undervisar i specialidrott där jag är ansvarig för bandygymnasiet, tränings & tävlingslära, idrott & hälsa, samhällskunskap och sociologi. På min fritid så umgås jag helst med min familj eller vänner, alternativt spelar en runda golf eller ger mig ut på en resa någonstans i världen eller inom Sveriges gränser.Mikael Stanggren
mikael.stanggren@educ.goteborg.se

Jag undervisar i Idrott & hälsa samt Naturkunskap. På fritiden gillar jag att spendera tid i skogen och lagar då gärna mat över öppen eld. Gillar idrott i alla dess former, men har ett stort fotbollsintresse. Ni kan hitta mig på Ullevi, när IFK spelar hemmamatcher. 


Maria Jansson

maria.jansson@educ.goteborg.se 

Jag undervisar i samhällskunskap och sociologi. På min fritid går jag gärna en promenad i skogen med min familj, spelar musik eller utövar yoga. Jag är en inbiten skidåkare och tycker mycket om att resa och upptäcka nya platser.
Desirée Edeskär
desiree.edeskar@educ.goteborg.se

Jag undervisar i engelska och religionskunskap. Pysslig värmlänning som på min fritid gillar att resa, sticka, gå på hårdrocksspelningar och att bänkpress. Vidhåller att hösten är den bästa årstiden. Lyssnar på omöjligt många poddar.


Matilda Hessel
matilda.osterberg@educ.goteborg.se 

Jag är utbildad ämneslärare i engelska och teater, men på Bernadottegymnasiet undervisar jag i engelska och jobbar som resurspedagog. Till skillnad från mina hurtiga kollegor är jag inte så sportig av mig, men njuter av skogspromenader och någon enstaka tripp till gymmet. Ursprungligen kommer jag från Jönköping, men blev kvar efter att Göteborgs charm slagit klorna i mig. På fritiden flyr jag gärna in i böckernas och filmernas värld (estetare som jag är).Ida Aspviken
ida.aspviken@educ.goteborg.se

Jag undervisar i engelska och spanska. På fritiden tycker jag om att läsa, skratta åt dåliga ordvitsar och träna löpning. Jag är från Norrbotten och gillar snö, Kalixlöjrom, midnattssol, hockey och kaffeost.


Niclas Karlén
niclas.karlen@educ.goteborg.se

Jag undervisar i samhällskunskap, filosofi och är även ansvarig för fotbollsgymnasiet. När jag inte är lärare spenderar jag mycket tid som fotbollstränare. På fritiden umgås jag gärna med familj och vänner gärna i kombination med någon idrottslig aktivitet, konsert eller bio. På morgonen läser jag gärna en bok till en god kopp kaffe.