Till innehåll

Göteborgs Stads samlade information om coronaviruset och covid-19

Senast uppdaterad: 23 mars 2020 klockan 08:29 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Folkhälsomyndigheten bedömer nu att det finns en allmän smittspridning i samhället. Göteborgs Stad följer noggrant händelseutvecklingen. På krisinformation.se kan du hålla dig uppdaterad på läget. Tvätta händerna ofta och begränsa sociala kontakter där smitta riskerar att överföras.

Göteborgs Stads samlade information om coronaviruset och covid-19

Bergsjöskolan F-9

Välkommen till Bergsjöskolan

Bergsjöskolan är en F-9 skola med en integrerad grundsärskola. För oss är det viktigt att kunskapen står i centrum och att eleverna får utvecklas i en inspirerande och trygg lärmiljö. Vårt mål är att ge eleverna de bästa förutsättningarna för en framgångsrik framtid. Skolan ligger i östra Bergsjön nära Rymdtorget.

Aktuellt

Miljötänk i slöjden

Publicerad 22 november 2019
Nu kan du få en påse av oss

”Jag känner mig stolt att ha skapat något fint som alla kan se”

Publicerad 15 november 2019
Under våren har eleverna på Bergsjöskolan tillsammans med Mosaikfabriken skapat ett konstverk i mosaik. Konstverket pryder nu en hel vägg vid spårvagnshållplatsen på Rymdtorget. Lördagen den 16 november klockan 13.00 invigs konstverket.

NO-dagar

Publicerad 7 september 2019
I år var skolans NO-dagar förlagda till den 3 september samt den 5 och 6 september. Årets bana var i närområdet. Trots regn och rusk så var majoriteten av eleverna på plats.
${loading}