Vi som jobbar på Bergsjögårdens mötesplats

Här kan du se vilka vi är som arbetar på Bergsjögårdens mötesplats.

Yvonne Rundqvist, fritidsassistent

Jag finns på jobbet för att du ska trivas och känna dig trygg. Bergsjögården ska vara en plats för alla. För mig är det viktigt att du får kunskap och kännedom om det samhälle du växer upp i. Jag jobbar också med barn i grupp till exempel i Bergsjögårdens café eller i en grupp som planerar en fest eller liknande.

Telefon: 031-365 40 99
E-post: yvonne.rundqvist@socialnordost.goteborg.se

Stina Moberg, fritidsassistent

Till mig kan du komma om du vill ha stöd i att förverkliga en egen idé kring någonting som du tycker är roligt. Det kan vara allt ifrån att locka håret till en större turnering. Gillar du turneringar och spel så finns jag här på Bergsjögården!

Telefon: 031-365 36 14
E-post: stina.moberg@socialnordost.goteborg.se

Nibia Davidsson, fritidsassistent-samordnare

Min roll i verksamheten är att ge barn och ungdomar möjlighet till många olika upplevelser på fritiden. Bergsjögården erbjuder stöd och möjligheter i form av bra lokaler och engagerad personal. Här får du möjlighet att utveckla ditt lärande eller att bara vara som du är. Jag är extra intresserad av hälsa och idrott.

Telefon: 031-365 40 02
E-post: nibia.davidsson@socialnordost.goteborg.se

Basel El Omar, fritidsassistent

Med hjälp av mig kan du utöva din kreativitet. Jag är extra intresserad av gaming, film och teknik. Sport är också ett stort intresse och jag har erfarenhet av kampsport. För mig är det viktigt att erbjuda en vettig fritid och ge unga ett gott självförtroende.

Telefon: 031-365 23 85
E-post: basel.el.omar@socialnordost.goteborg.se