Till innehåll

Många verksamheter håller fortsatt stängt för att minska spridningen av Covid-19

Senast uppdaterad: 24 november 2020 klockan 15:48 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

Stadsbiblioteket, museer och kulturhus, simhallar, träffpunkter för äldre och öppen förskoleverksamhet till exempel, har tillfälligt stängt. Ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19

Behandlingsgruppen för drogproblem

Du som använder droger eller alkohol, är över 20 år, och har funderat på att sluta kan vända dig till oss på Behandlingsgruppen. Vi erbjuder dig stöd i olika former. Vi vänder oss också till dig som är anhörig. Besöken hos oss är avgiftsfria och vi har inget remisstvång.

Aktuellt

Är du anhörig till någon med missbruk? Online-kurs våren 2021

Publicerad 1 december 2020
I mars startar vi en online-kurs där du som är anhörig till någon med missbruk av alkohol eller droger kan träffa andra i samma situation och utbyta erfarenheter.

Få hjälp att hantera dina traumatiska minnen och sluta med droger

Publicerad 6 oktober 2020
Är du kvinna och kämpar med svåra minnen och missbruk? Nu har du möjlighet att delta i en stödgrupp på nätet för att bli trygg och drogfri.

Samtal som hjälper - läs vår rapport

Publicerad 26 november 2019
Respons alkoholrådgivning, Behandlingsgruppen och Spelberoendeteamet är samtalsmottagningar för dig som har alkohol-, drog- eller spelproblem. I vår nya rapport får du reda på mer om vårt stöd och viktigast - att samtalen hjälper de allra flesta vi möter!
${loading}