I detta färgglada rummet finns många bekväma sittplatser där du kan slå dig ned. Foto: Cordovan Communication

Restaurang och meny


Här på Bäckebol lagas all mat i huset har vi en mycket bra kontakt med köksmästaren. Du kan alltid framföra synpunkter och önskemål om framtida menyer. Är det någon mat du tycker extra mycket om så berätta det för kostombudet som har möte med köket varje månad. Välkommen till restaurang Gåsen som ligger i entréplan.

Mat och dryck på Bäckebol

Mat tillhör livets goda och vi lägger stor omsorg på att erbjuda välsmakande och näringsfyllda rätter med stor variation. Här njuter du av mat som lagas med hänsyn till dina behov och önskemål och som serveras på ett hemtrevligt sätt, antingen i din lägenhet eller i den gemensamma matsalen där du har sällskap av andra.

På Bäckebol kan du alltid välja mellan två olika rätter till lunch. Om du vill kan du äta lunch i Restaurang Gåsen. Eftersom måltider ingår i hyran betalar du inget extra om du äter där.

Förutom frukost, lunch och kvällsmat serveras också mellanmål och fika. Om dina anhöriga vill delta i måltiderna rekommenderar vi lunchen på restaurang Gåsen. Kaffe finns alltid tillgängligt i köket på din enhet. Efter önskemål väljer du dryck till måltiderna.

Lunchpriser och måltider inom äldreomsorgen i Göteborgs Stad.

Veckans meny på vård- och omsorgsboendet

Meny för Bäckebols Vård- och omsorgsboende

Restaurang Gåsen

Restaurang Gåsen serverar dagens lunch varje dag med två alternativa rätter samt varierande salladsbuffé. Dessutom hjälper kökets personal gärna till med något gott till de festligheter som anordnas på enheterna. Möjlighet finns att beställa smörgåstårtor, tårtor samt andra bakverk.

Vi som arbetar på Restaurang Gåsen är kockar, köksbiträden samt köksmästare. Vårt mål är att laga god och vällagad husmanskost med hög kvalitet på råvarorna. För hyresgäster på Bäckebols Vård- och omsorgsboende finns möjlighet att låna restaurangens matsal för kalas eller andra större sammankomster.

Meny för restaurang Gåsen

Följ oss i sociala medier

Vi finns på sociala medier. Genom att följa oss håller du dig uppdaterad om vad vi gör på dagarna. I våra sociala medier kan du även kommunicera med oss, ställa frågor eller dela bilder. Välkommen att följa oss!

Restaurang Gåsen | Facebook

Restaurang Gåsen (@restauranggasen) | Instagram

Kontakta restaurang Gåsen

Telefon

Telefon
031-366 91 72

Besöksadress

Lisa Sass Gata 7

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.987531727842896,57.75077783228526] }, "properties":{ "title":"Gåsens restaurang", "content":"Lisa Sass Gata 7" } }]

Postadress

Box 334
421 23 Västra Frölunda

Öppettider

Funktioner