Foto: Joanna Klasén

Backavallens motionscentrum

1 juli stängs Backavallens motionscentrum - se nyhet längre ned

Backavallens motionscentrum ligger naturskönt mellan Brunnsbotorget och Selma Lagerlöfs torg. Området har en fridfull atmosfär och ligger utanför samtidigt som det är bekvämt nära till kommunikationer. Här finns härliga promenadvägar och en upplyst motionsslinga på 1350 meter. Här kan du träna i vårt gym, gå på ett cirkelträningspass och bada bastu.

Aktuellt

Måndag 1 juli stänger Backavallens motionscentrum

Publicerad 17 april 2019
På grund av tidigare beslut om besparingar kommer Backavallens motionscentrum att stänga måndag 1 juli. Här kan du läsa mer om vad som gäller för dig som har träningskort på Backavallen.

Backavallens motionscentrum stängs på grund av besparingskrav

Publicerad 2 april 2019
Idrotts- och föreningsnämnden måste spara pengar. Politikerna besluta den 26 mars om ett antal besparingar. En är att stänga gymmet på Backavallens motionscentrum. Vi vet ännu inte när detta sker och hur du som har träningskort påverkas. Vi återkommer när vi har mer information.

Alla våra gym ska vara dopningsfria!

Publicerad 7 mars 2019
Torsdag den 7 mars diplomeras alla Idrott & förenings gym för att vi aktivt tar ställning mot dopning. All personal på våra gym utbildas i metoden ”100% ren hårdträning”. I samverkan med Polisen och andra gym jobbar vi långsiktigt och förebyggande för att minska användningen av dopningspreparat.
Kompletterande innehåll
${loading}