Bibliotekets program

Backa bibliotek arrangerar flera program varje år, såsom författarsamtal, bokcirklar, studiehandledning, språkcaféer, digital handledning, sagostunder, barnteater, filmvisningar och mycket mer. Välkommen!

Författarsamtal: Sara Lövestam

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Foto: Anna-Lena Ahlström

Datum, tid och beskrivning

Datum
Onsdag 30 oktober 2019
Tid
15:00–16:00
Kostnad
Gratis

Föreläsning på lätt svenska med Sara Lövestam


Sara Lövestam är författare och språkvetare med elva års erfarenhet som sfi-lärare. Hon har en bred produktion av romaner, men har också skrivit hyllade språkböcker som Grejen med verb. Hennes spänningsserie om den papperslöse detektiven Kouplan har hon skrivit om till lättläst: böckerna Flicka försvunnen, Bedragaren, I skuggorna och Hjärterum.

Lövestam kommer även med ny bok i september: Riddar Kasus hjärta och andra sagor om grammatik (Piratförlaget).


I denna föreläsning på lätt svenska vänder hon sig till sfi-elever och andra som håller på att lära sig svenska. Föreläsningen passar de flesta nivåer utom nybörjare, och handlar om böcker, skrivande och författarskap. I slutet öppnas för publikfrågor.


Sara Lövestam syns också som språkexpert i TV4 Nyhetsmorgon, programledare i UR-serien Tio lektioner i språkdidaktik och som domare i radiotävlingen Lantzkampen.

 

OBS! Begränsat antal platser.

 

Det här är en aktivitet inom Vuxna i Lärande (ViL). ViL är biblioteksservice för dig som är vuxen och studerar på grundläggande utbildningsnivå. Läs mer om ViLpå http://goteborg.se/vil .

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Backa bibliotek
Plats
Selma Lagerlöfs Torg 2
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.98172126415167,57.749940729281221] }, "properties":{ "title": "Författarsamtal: Sara Lövestam", "content": "Arrangör: Backa bibliotek " } }]
Kategorier
Litteratur/Poesi
Nyckelord
selmalagerlöfscenter
sfi
piratförlaget
Selma Lagerlöfs Center
backabibliotek
skriva
Sara Lövestam
vil
vuxnailärande
författarsamtal
vuxna i lärande
svenska
backa bibliotek
sas