Kalendarium

Det här händer på fritidsgårdar och ungdomsmötesplatser i sydvästra Göteborg.

House of Colors

Aktiviteten har redan inträffat

Datum för aktiviteten har passerats och aktiviteten gäller därför inte längre.

Göteborgs stad

Datum, tid och beskrivning

Datum
Torsdag 5 december 2019
Tid
17:00–19:00
Kostnad
Gratis

House of Colors är en mötesplats för dig som är ung och identifierar som hbtq! Vi ses varannan torsdag för att ha roligt tillsammans och prata om det som är viktigt för oss.

House of Colors består både av en öppen mötesplats och en stängd grupp. Till den öppna mötesplatsen behövs ingen föranmälan och hit är alla välkomna som identifierar som hbtq, är sökande i sin identitet, nyfiken eller vän och allierad. Av trygghetsskäl är den stängda gruppen dock endast öppen för de som identifierar inom hbtq-spekret och för att gå med i gruppen behöver du först ha träffat någon av våra ungdomskonsulenter. 

På House of Colors finns också möjligheten att boka lokal, få hjälp med att planera egna aktiviteter och att arrangera för andra unga. Handledning i planeringsarbetet går att få alla torsdagar, även när mötesplatsen inte är öppen. Hör av dig om du är intresserad eller har frågor och funderingar!

Varmt välkommen!

Plats och kontaktuppgifter

Arrangör
Ungdomssatsningen Hisingen
Plats
Blackevägen 1
Tillgänglighetsinformation: Tillgänglighetsinformation
Telefon
073-950 40 19
Kontaktperson
Anna Hildesson
[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.92612531839039,57.720420292769198] }, "properties":{ "title": "House of Colors", "content": "Arrangör: Ungdomssatsningen Hisingen" } }]
Kategorier
Eget skapande
Nyckelord
lgbt
Pride
HBTQ
HBTQAI+
Målgrupp
Ungdom