Till innehåll
Foto: Frida Winter

Askims simhall

Välkommen till Askims simhall

Askims simhall ligger strax nedanför Askims kyrka längs väg 158. Här finns en 25-metersbassäng och en grundare undervisningsbassäng. Du kan också vara med på gruppträning, träna i gym och bada bastu. På grund av pandemin begränsar vi antalet badande, se öppettiderna. Vi har även bokade besök i gymmet. Bastun är också stängd.

Aktuellt

Nu inför vi återigen att föräldrar väntar ute under lektionstid.

Publicerad 10 januari 2022
Simskoleföräldrar och simklubbsföräldrar får inte vänta inomhus när barnen har simträning. Detta för att minska trängsel i omklädningsrum och caféet. Om simhallen är öppen för allmänhet kan man naturligtvis simma. Tänk på att ta med varma kläder och paraply vid behov.

Nu måste du boka tid i gymmet

Publicerad 3 januari 2022
Från den 23 december är idrotts- och föreningsförvaltningens gym endast öppna för bokade träningspass. Samtidigt minskar vi antalet deltagare på våra gruppträningspass. Alla bastur är stängda. Omklädningsrum är endast öppna för simhallsbesökare.

När många besöker simhallen kan vi behöva stänga insläppet

Publicerad 22 december 2021
Från den 23 december gäller att simhallen får ta in max en person per tio kvadratmeter yta för att begränsa trängseln. Under populära tider finns det därför en risk att maxantalet nås och att du därför får vända hem.
${loading}