Alltid på biblioteket

Här finns information om regelbundna aktiviteter som finns på biblioteket.

Bokcirkel

Var fjärde måndag klockan 18.00 träffas vi och pratar om en gemensam bok. Boken finns att låna på biblioteket och ingen föranmälan krävs.

 

Boka bibliotekarie

Behöver du hjälp med din dator, surfplatta eller hur du söker på internet? Boka en bibliotekarie i en timme som hjälper dig med just dina frågor.

 

Personlig tipsare

Vill du ha personliga boktips, en genomgång av nya böcker, lästips till barn eller något liknande? Boka en personlig tipsare som guidar dig i böckernas fantastiska värld!

 

Legimus och talböcker

Om du har svårt att läsa tryckt text (t.ex. på grund av dyslexi eller synnedsättning) hjälper vi dig att hitta talböcker eller läsa via Legimusappen. Prata med oss på biblioteket så bokar vi en tid.

 

Boken kommer

Kan du inte komma till biblioteket så kommer biblioteket till dig. Vi skickar ut boklådor och talböcker till de som har svårt att ta sig till biblioteket. Prata med oss på biblioteket så berättar vi mer.

Bibliotekscyklarna

Vi har två fina bibliotekscyklar som vi cyklar runt med och blir ett mobilt bibliotek. Skulle du vilja att cyklarna besöker någon särskild plats eller ett evenemang i stadsdelen? Prata med oss på biblioteket om bokning.