Foto: Selma Media

Om oss

Hotell Backadal är till för dig som tycker om att röra dig bland andra människor, både annan personal och hotellets gäster. Det är bra om du tycker om att ha varierande uppgifter och ibland kan ta egna initiativ och se vad som behövs göras.

Inriktning

Vi är till för dig som tycker om att möta nya människor och vill ha din dagliga verksamhet på en arbetsplats. Det finns alltid en handledare på plats som fördelar arbetsuppgifterna utifrån det som behöver göras. Detta matchas med dina intressen och kunskaper.

Personal och deltagare

På hotell Backadal arbetar en stödassistent och det finns tillgång till en stödpedagog vid behov. Personalen talar svenska men det finns de på hotellet som talar andra språk.

Resa hit

Vi finns i Backadal. Hit åker du enkelt med buss och kliver av på Selma Lagerlöfs torg eller Backadalsmotet. Reser du med bil finns det parkeringsplatser.

Inomhusmiljö

Hotellet består av flera våningar och det finns hiss.

Vi rör oss i samma miljö som hotellets gäster och övrig personal. Vår lunch äter vi i personalens lunchrum. Vi har ett eget rum där vi kan umgås eller ha samtal.

Utomhusmiljö

I närheten av oss ligger Selma Lagerlöfs torg. Där finns ett utbud av handel och lunchrestauranger för dig som vill köpa din lunch ute.

Det finns också områden i närheten som är lämpliga för promenad.