Matsedel

Denna mat serveras i matsalen

Till lunch serveras två rätter samt salladsbuffé, och måltidsdryck.


Vecka 4

Måndag 25 januari
1.Varmkorv alt. kycklingkorv, hemlagad potatismos.
2.Winjekorv, hemlagad potatismos.

Tisdag 26 januari
1.Het kycklinggryta med chili, kokt ris.
2.Het quorn gryta med chili, kokt ris.

Onsdag 27 januari
1.Ungsbakad fisk, kokt potatis, örtsås.
2.Broccolibiff, kokt potatis, örtsås.

Torsdag 28 januari
1.Biffgryta med bambusskott, kokt ris.
2.Asiatiskgryta med bambusskott, kokr ris.

Fredag 29 januari
1.Vad köket har att erbjuda.
2.Vadköket har att erbjuda.

Vecka 3

Måndag 18 januari
1.Kycklingköttbullar, pasta, tomatsås.
2.Morotsbollar, pasta, tomatsås.

Tisdag 19 januari
1.Korvstroganoff, kokt ris.
2.Grönsaksgryta, kokt ris.

Onsdag 20 januari
1.Fiskpanett, potatis, remouladsås.
2.Rödbetsbiff, potatis, remouladsås.

Torsdag 21 januari
1.Spaghetti och köttfärssås.
2.Spaghetti och sojafärssås.

Fredag 22 januari
1 Pannkakor, sylt, keso.
2 Potatisbullar, lingonsylt, keso.