Matsedel

Denna mat serveras i matsalen

Till lunch serveras två rätter samt salladsbuffé, och måltidsdryck.

vecka 40

Måndag 28 september
1.Kycklingköttbullar, pasta penne, tomatsås.
2.Morotsbollar, pasta penne, tomatsås.

Tisdag 29 september
1.Kycklinggrytamed smak av Dijon & dragon, kokt ris.
2.Grönsaksgryta med smak av Dijon & dragon,kokt ris.

Onsdag 30 september
1.Fisk Bordelaise, hemlagatpotatismos.
2.Blomkål &broccoligratäng, hemlagatpotatismos.

Torsdag 1 oktober
1.BiffCaribbean, klyftpotatis, champinjonsås.
2.Selleribiff, klyftpotatis, champinjonsås.

Fredag 2 oktober
1.Kycklingnuggets, kokt ris, currysås.
2.Greennuggets, kokt ris, currysås.


vecka 39

Måndag 21 september
1.Varmkorv alt. kycklingkorv, hemlagat potatismos.
2.Vegetarisk korv, hemlagat potatismos.

Tisdag 22 september
1.Spaghetti, köttfärssås.
2.Spaghetti, sojafärssås.

Onsdag 23 september
1.Frasbakad fisk, kokt potatis, dansk remouladsås.
2.Biff Caribean, kokt potatis, dansk remouladsås.

Torsdag 24 september
1.Biffgryta med bambuskott, kokt ris.
2.Asiatiskgryta med bambuskott, kokt ris.

Fredag 25 september
1.Vad köket har att erbjuda.