Anmäl dig till årets bokmässa

Vill du medverka i årets mässa? Fyll i anmälningsformuläret som du hittar via länken här på sidan. Sista anmälningsdag är 9 maj.

31 augusti4 september är det dags för den fjärde upplagan av Angereds bokmässa. Nu öppnar vi för författare och poeter från Angered att anmäla sitt intresse att medverka på bokmässan!

Gör din intresseanmälan här!

Vem får vara med?

Fokus i år är att lyfta fram författare och poeter som bor och verkar i Angered. Både publicerade och opublicerade författare är välkomna. Arrangemanget är politiskt obundet och alla som står för alla människors lika värde är välkomna. Att delta i Angereds bokmässa är gratis!

Innehåll

Årets upplaga kommer vara en blandning av fysiskt och digitalt program. Vi kommer arrangera mindre fysiska event på platser runt om i Angered samt ta fram en litteraturkarta där årets medverkande synliggörs för publiken. Vår tanke är att medverkande författare läser ur egen text från fönster eller balkong eller ställer ut bokbord på egen plats i närheten av hemmet. Liksom tidigare år kommer Angereds bokmässa att innehålla författarframträdanden, läsningar och panelsamtal. Förutom anmälda medverkande kommer vi även att ha specialinbjudna gäster. Bokmässans upplägg kan komma att ändras utifrån rådande pandemirestriktioner.

Information & anmälan

Vi erbjuder:

• möjlighet att delta och visa upp ditt författarskap
• marknadsföring i form av bland annat annonser, affischer, annat tryckt material och i sociala medier. Dessutom genom arrangörernas övriga ordinarie kanaler och kontaktnät.

Sista anmälningsdag är 9 maj

Därefter hanterar vi alla anmälningar och återkopplar senast i juni om du har fått plats på Angereds bokmässa 2021. OBS! Arrangörsgruppen förbehåller sig rätten att besluta om medverkande samt att göra ett urval vid överbokning.

Gör din intresseanmälan här!

Kontaktperson för mer information:
Madelen Lundin
Projektledare, Angereds bokmässa, Kulturhuset Blå Stället
E-post: bokmassa@angered.goteborg.se
Tel: 072 514 36 69.

Pressmaterial hittar du på pressidan.

Kulturhuset Blå Stället arrangerar Angereds bokmässa i samarbete med nätverket Blå Ställets Vänner och Biblioteken i Angered. Övriga samarbetspartners är ABF Göteborg, Angereds Närsjukhus, Göteborgs Litteraturhus, Folkhögskolan i Angered och Globala Torget.