Till innehåll

Underhållsarbete på goteborg.se påverkar vissa e-tjänster samt Mina sidor på lördag kl. 8-18

Senast uppdaterad: 18 april 2024 klockan 16:45

Nu på lördag 20 april från kl. 8 fram till ungefär kl. 18 fungerar inte alla e-tjänster på grund av underhållsarbete på goteborg.se. Du ser när du klickar in i e-tjänsten om den fungerar eller inte. E-tjänster som påverkas är till exempel återansök om försörjningsstöd och boendeparkering.

Angereds bokmässa

Sveriges bästa bokmässa

Enligt poeten Athena Farrokhzad är vi Sveriges bästa bokmässa. Vill du veta varför? Kom till Kulturhuset Blå Stället den 3–4 maj! Vi bjuder på ett fullspäckat program med författarsamtal, seminarier, bokbord, poesikavalkad, sagostunder, workshops och ännu mer. Välkommen!

Aktuellt

Angereds bokmässa: En viktig arena för litteratur från förorten återvänder 2024

Publicerad 1 november 2023
Den 3–4 maj 2024 är det dags för den sjätte upplagan av Angereds bokmässa på kulturhuset Blå Stället, ett evenemang där litteratur från förorten står i centrum. Nu söks både nya och etablerade röster som vill vara med och lyfta fram förortens perspektiv när intresseanmälan öppnar den 1 november.

Warsan Shire, Nicolas Lunabba och Nora Khalil till Angereds bokmässa

Publicerad 1 mars 2023
Brittiska stjärnpoeten Warsan Shire, hyllade sommarprataren Nicolas Lunabba och Augustprisnominerade Nora Khalil medverkar på Angereds bokmässa den 6–7 maj. Efter ett års paus är mässan nu tillbaka med full kraft för att lyfta litteratur från förorten.

Angereds bokmässa firar fem år och öppnar nu intresseanmälan för medverkande

Publicerad 26 oktober 2022
Angereds bokmässa kommer tillbaka för femte gången den 6 maj 2023. Nu kan du anmäla ditt intresse för att delta i kommande års upplaga.
${loading}