Foto: Marit Lissdaniels

Personlig träning

Vad har du för mål? Bättre kondition, muskeluppbyggnad, viktnedgång eller något annat? Våra personliga tränare hjälper dig att nå dina personliga mål.

Få ut mer av din träning!

Vill du få bättre kondition, bygga muskler eller minska i vikt? Låt dig inspireras och motiveras med hjälp av någon av våra välutbildade personliga tränare som tar din träning till en ny nivå. Fokus ligger på träning och hur du kan tänka kring kost för att få ut mesta möjliga av din träning.

Våra personliga tränare tar fram ett program efter dina mål och förutsättningar där du får

  • stöd i att komma igång eller ta din träning till nästa nivå
  • ett träningsupplägg anpassat för just dig
  • coachning under hela träningspasset
  • tips kring hälsosamma levnadsvanor

Vad ingår och hur går det till?

När du har anmält ditt intresse kommer din personliga tränare att kontakta dig för ett gratis introduktionssamtal. Här bestämmer ni vilken typ av PT-paket som är bäst för dig. Introduktionssamtalet är utöver de PT-tillfällen som du köper. Du kan välja mellan tre eller tio tillfällen.

Vid träningstillfällena är den personliga tränaren med under hela träningspasset för att guida dig i övningar och motivera dig till att prestera ditt bästa och utvecklas.

Ett tillfälle med personlig tränare är 60 minuter
Introduktionssamtalet är 45 minuter
Åldersgräns: Från och med det år du fyller 13 år.

Personlig träning i grupp

Träna och bli starkare tillsammans

Har du en familjemedlem, några vänner eller kollegor som har liknande förutsättningar och mål med träningen? Då kan personlig träning i en grupp på 2 till 4 personer vara något som passar er. Vi tränar i grupp tillsammans på ett roligt och effektivt sätt utifrån ett program som är anpassat för just er grupp där ni får möjlighet att utveckla er träning. Våra välutbildade personliga tränare hjälper er nå era gemensamma mål.

Vad ingår och hur går det till?

När ni anmält ert intresse tar en personlig tränare kontakt med er för ett gratis introduktionssamtal. Ni kommer överens om vilket PT-paket som passar er bäst. Introduktionssamtalet är utöver de PT-tillfällen som ni köper. Ni kan välja mellan tre eller tio tillfällen.

Ett tillfälle med personlig tränare är 60 minuter
Introduktionssamtalet är 45 minuter
Åldersgräns: Från och med det år du fyller 13 år.

Intresseanmälan

Vill du ha ytterligare information om personlig träning kan du fylla i formuläret här nedanför så kontaktar vi dig. Du kan naturligtvis även fråga personalen i receptionen på anläggningen eller ringa om du undrar över något.

Anmäl intresse

Priser

Du som har periodkort har 15 % rabatt på personlig träning.

Priser för personlig träning