Foto: Marit Lissdaniels

Aktiviteter

Tillsammans med personalen på våningarna ordnas aktiviteter efter dina och andras önskemål, behov och förmågor. Träffpunkten Altplatsen på Positivgatan 15 finns också som en mötesplats dit alla är välkomna! Här kan du umgås med gamla och nya vänner över en kopp kaffe.

Aktiviteter efter dina önskemål och behov

Tillsammans med personalen på våningarna ordnas aktiviteter efter dina och andras önskemål och förmåga. I samlingssalen på entréplanet har vi olika typer av aktiviteter. Exempel på aktiviteter som finns där är: gymnastik, bingo, brädspel, frågesport, fredagspub och besök av trubadur.

Med jämna mellanrum anordnas andakt för hyresgästerna. Dessutom finns en diakon tillgänglig om du önskar det.

Vi arbetar även med utevistelser och promenader som är en uppskattad aktivitet.

Träffpunkten Altplatsen

Altplatsens träffpunkt på Positivgatan 15 är en mötesplats dit alla är välkomna. Här kan du umgås med gamla och nya vänner över en kopp kaffe. Här finns en aktivitetssamordnare som jobbar med aktiviteter riktade mot dig som hyresgäst enligt ett schema med fasta punkter. Träffpunkten har också många olika aktiviteter som pubaftnar, föredrag, trivselkvällar, söndagsmiddagar med mera. En trubadur bjuder på musikunderhållning varje vecka. Flera gånger i veckan har vi gymnastik. Vi har även en vacker trädgård på innergården med uppbyggd scen för underhållning.

Altplatsens träffpunkt - välkommen in i gemenskap