Om oss


Här kan du läsa mer om Aktivitetshus Hisingen och hitta vår informationsfolder.

Aktivitetshusen vänder sig till dig som är göteborgare, från 18 år, lever med psykisk ohälsa eller psykisk funktionsnedsättning och som önskar stöd i din återhämtning. Aktivitetshusen erbjuder social gemenskap, meningsfull sysselsättning, kursverksamhet och möjlighet att delta i arbetsgrupper. För dig som vill arbeta eller studera kan vi erbjuda individuell vägledning och stöd.

Många av aktiviteterna är gratis och du behöver inte ansöka om bistånd för att komma hit. Kom ensam om du vill eller ta med din boendestödjare, socialsekreterare eller annan kontaktperson. Ring oss och boka tid för informationsbesök om du inte varit hos oss tidigare.

Göteborgs Stad har flera aktivitetshus där du kan vara med i olika aktiviteter och fylla din dag med något som känns roligt och meningsfullt. På aktivitetshusen finns bland annat studiecirklar och arbetsinriktad verksamhet.

Du kan komma ensam om du vill. Det går också bra att ta med din boendestödjare, socialsekreterare eller någon annan kontaktperson. Aktiviteterna är gratis och du behöver inte ansöka om bistånd för att gå till ett aktivitetshus.

Välkommen att kontakta Aktivitetshus Hisingen

Om du inte varit hos oss tidigare vill vi att du kontaktar oss för att komma på ett studiebesök.

Informationsfolder

Här kan du ladda ner en informationsfolder att skriva ut om Aktivitetshusen i Göteborgs Stad.

Fem aktivitetshus 

Utöver Aktivitetshus Hisingen har Göteborgs Stad ytterliga fyra på olika platser i staden: