Arbetsgruppen BISTRO


För dig som söker mer struktur och önskar ingå i ett kökslag erbjuder Aktivitetshus Hisingen arbetsgruppen BISTRO. Om du har som mål att närma dig arbete eller studier, har du möjlighet till samarbete med arbetsspecialisten på aktivitetshuset.

BISTRO

Vill du göra något meningsfullt samtidigt som du skapar rutiner och struktur i din vardag? Då kanske arbetsgruppen BISTRO kan vara något för dig? BISTRO arbetar med att laga frukost och lunch åt deltagare på aktivitetshuset.

Syfte

Syftet med arbetsgruppen BISTRO är att erbjuda meningsfull sysselsättning på ett strukturerat sätt.

Vad vi erbjuder

I mån av plats erbjuder vi medverkan i en storköksgrupp. Arbetsuppgifterna består av tillagning av frukost och lunch, disk, kassahantering, cafédel och att hålla snyggt och rent. Som medarbetare i BISTRO äter du lunch kostnadsfritt de dagar du arbetar. Emellanåt ges utbildningstillfällen i kökshygien och livsmedelshantering.

Vad förväntas av dig?

För att delta i BISTRO krävs inga förkunskaper. Däremot behöver du som medarbetare vara närvarande enligt överenskommelse. Eventuell frånvaro eller sen ankomst anmäler du via telefon eller sms.

Vad händer efter Bistro?

Skulle du under tiden du är med i arbetsgruppen BISTRO känna att du önskar komma vidare mot arbete eller studier, är det möjligt att vända dig till Aktivitetshus Hisingens arbetsspecialist. Läs mer om arbetsspecialisten på sidan Vägledning till arbete eller studier.