Café och kök

Café och kök vänder sig till dig som tycker om att arbeta i kök och café. På Aktivitetcenter finns två kök där vi bakar och lagar mat tillsammans. Du har också möjlighet att arbeta i vårt café där vi säljer våra bakverk.

Aktivitetcenter är en daglig verksamhet för dig som har drabbats av förvärvad hjärnskada eller neurologisk sjukdom i vuxen ålder. På Aktivitetcenter arbetar vi med att ta tillvara och främja dina förmågor. Här får du arbeta i en kreativ miljö med tillgång till engagerad och kunnig personal. Vi bedriver all verksamhet i grupp.

Detta kan du arbeta med

Tycker du om att baka och laga mat? Då kan du välja inriktningen Café och kök på Aktivitetcenter. Vi har två fullt utrustade kök där vi bakar och lagar mat tillsammans. Det vi bakar brukar vi sälja i vårt café. Det är uppskattat av alla våra besökare.

Hälsa och musik

På Aktivitetcenter ingår hälsa, musik och kultur i all verksamhet - oavsett vilken inriktning du väljer. Det betyder att du alltid får tillfälle att röra på dig under dagen.

Du får också ta del av musik och kultur. Det innebär att vi gör avbrott i arbetet för att sjunga och spela tillsammans.

Avbrott för vila och avkoppling

Vi är lyhörda för hur du mår varje dag. Under arbetsdagen har du alltid möjlighet att vila när du behöver det. Blir du trött, kan du gå undan och koppla av i något av våra vilrum.