Till innehåll

Smittspridningen av covid-19 är fortsatt hög i Göteborg.

Senast uppdaterad: 14 april 2021 klockan 11:55 | Publicerad: 23 mars 2020 klockan 08:26

De särskilda rekommendationerna för Västra Götaland förlängs till 2 maj. Det är viktigt att vi alla hjälps åt att minska smittspridningen. Stadens verksamheter påverkas på olika sätt, så ta reda på vad som gäller innan du besöker oss.

Göteborgs Stads information med anledning av covid-19
Foto: Per Friberg

Aktivera dig

Staden är full av gratis träning. Det finns många olika sätt att komma igång. Få tips av instruktörer i utegym, utmana dig själv eller morsan i en hinderbana eller promenera dig till fina priser i hälsans tecken. Du är hjärtat av Göteborg, det är du som ger staden en puls!

Aktuellt

Junior startar igen, men på ett lite annorlunda sätt

Publicerad 22 april 2021
Juniors träningspass vänder sig till barn 9-13 år som inte brukar träna och vara fysiskt aktiva. Här ligger fokus på rörelseglädje och ledare skapar en varm och välkomnande stämning för alla som vill vara med. Alla ska ha chansen att träna för att må bra, få en bättre hälsa och starkare kropp!

Träna gruppträningspass utomhus med oss

Publicerad 31 mars 2021
Har du svårt att hålla igång med träningen under pandemin? Träna med oss! Under våren kommer vi hålla gruppträningspass utomhus i anslutning till Angered Arena, Lundbybadet, Geråshallen och Slottsskogsvallens idrottscentrum.

Junior Challenge 2021

Publicerad 30 mars 2021
Junior Challenge är en utmaning för barn och unga där målet är att testa alla övningar och försöka genomföra antalet angivna repetitioner.
${loading}