Gratis träning

Det finns många möjligheter att träna gratis i Göteborg.

Familjeträning

Familjeträning är träning i grupp för föräldrar och barn med fokus på rörelseglädje. All familjeträning är gratis och det är drop in.

Vad är familjeträning?

Familjeträning är för alla föräldrar och barn som vill röra på sig tillsammans. Vi använder övningar för styrka, kondition och rörlighet samt lekar för att stärka både stora och små kroppar på ett roligt sätt med fokus på rörelseglädje.

Tider för familjeträning

På tisdagar klockan 11.45-12.30 hålla familjeträning utomhus utanför Geråshallen. 

På tisdagar kockan 17-17.45 hålls familjeträning utomhus på Blidväders aktivitetsyta.

På fredagar klockan 14-14.45 hålls familjeträning utomhus på Länsmansgårdens aktivitetsyta.   

Utegym och hinderbanor

Det är gratis att träna i Göteborgs Stads utegym och hinderbanor. Perioden 4 september till 2 november finns instruktörer på plats vissa tider i sex av Göteborgs Stads utegym. Det är gratis, till för alla och ingen föranmälan krävs.

På plats i utegymmen finns skyltar som beskriver hur utrusningen i utegymmen ska användas. Du kan också titta på instruktionsfilmer eller läsa på webben om en del av redskapen du kan använda och övningar som du kan göra i utegymmen. 

Digitala träningspass

Med våra digitala träningspass kan du träna hemifrån, när det passar dig, hur många gånger du vill. Välj mellan yoga, pulshöjande pass, rörlighetsträning, funktionell träning och styrketräning.