Träna med instruktör i utegym - gratis!

Publicerad 25 augusti 2021

Under hösten 2021 kommer det att finnas en gyminstruktör på plats i utegymmen på våra sprillans nya aktivitetsytor i Länsmansgården och Blidväder i Biskopsgården. Vi finns också på plats på Dalen, Skatås och Ruddalens utegym – precis som tidigare år.

Tillfällena inleds med ett gemensamt cirkelpass på cirka 30 minuter. Instruktören finns sedan på plats för att ge gratis tips, råd och guida dig till en rolig och säker träning. ( I vissa fall kan vi behöva ändra upplägget.)

Vid Länsmansgårdens eller Blidväders aktivitetsyta finns det mer än bara utegym att upptäcka. På ytan i Länsmansgården hittar du bland annat hinderbanor (för barn och vuxna), studsmatta, volträcke, löparbana och rugbyplan. På Blidväder finns bland annat hinderbanor (för barn och för vuxna), klätterställning för barn, löparbanor, scen och fotbollsplan. Läs mer om aktivitetsytorna här. Ta gärna med barnen som kan testa på aktivitetsparken under passet, men så klart på medföljande vuxens ansvar. 


Var och när?

  • Länsmansgårdens aktivitetsyta alla onsdagar klockan 14-15 under perioden 8 september till 27 oktober. 

  • Blidväders aktivitetsyta alla tisdagar klockan 14-15 under perioden 7 september till 26 oktober. 

  • Dalens utegym alla tisdagar klockan 13.30-14.30 och torsdagar klockan 17-18 under perioden 7 september till 28 oktober.

  • Skatås utegym alla måndagar klockan 13.30-14.30 och onsdagar klockan 17.30-18.30 under perioden 6 september till 27 oktober.   

  • Ruddalens utegym alla onsdagar klockan 14.30-15.30 under perioden 8 september till 27 oktober.
    På grund av ombyggnation av Ruddalens idrottsområde kan några träningspass ske på fotbollsplanen istället.

Tänk på att stanna hemma om du har symptom, hålla avstånd även utomhus och vänta på din tur i utegymmet.