Aktuellt

 • Kortfilm ska inspirera till besök i Slottsskogsvallens entrépark

  Publicerad 19 oktober 2021
  Från sömniga gräsytor till en aktivitetspark som uppmuntrar till lek, dans och idrott. Entréparken framför Slottsskogsvallen har det senaste året fått ett nytt utseende och innehåll. Pandemin satte stopp för en pampig invigning, nu lanseras i stället en film som ska locka till rörelseglädje.
 • Träna med instruktör i utegym - gratis!

  Publicerad 25 augusti 2021
  Under hösten 2021 kommer det att finnas en gyminstruktör på plats i utegymmen på våra sprillans nya aktivitetsytor i Länsmansgården och Blidväder i Biskopsgården. Vi finns också på plats på Dalen, Skatås och Ruddalens utegym – precis som tidigare år.
 • Nya Junior Challenges

  Publicerad 16 juni 2021
  Junior Challenge är en utmaning för barn och unga med målet att testa alla övningar och försöka genomföra antalet angivna repetitioner. Nu finns det fyra sprillans nya övningar och fyra övningar för rullstolsburna.
 • Aktivitetsytan i Länsmansgården är klar

  Publicerad 8 juni 2021
  Kom och lek, träna och rör på dig på den sprillans nya aktivitetsytan i Länsmansgården. Det är gratis, krävs ingen föranmälan och är öppet för alla!
 • Träna gruppträningspass utomhus med oss

  Publicerad 31 maj 2021
  Har du svårt att hålla igång med träningen under pandemin? Träna med oss! Under hösten håller gruppträningspass utomhus i anslutning till flera motionscentrum så som Angered Arena och Lundbybadet.
 • Junior Challenge 2021

  Publicerad 30 mars 2021
  Junior Challenge är en utmaning för barn och unga där målet är att testa alla övningar och försöka genomföra antalet angivna repetitioner.
 • Status på de nya aktivitetsytorna

  Publicerad 15 december 2020
  Vi bygger just nu fyra nya aktivitetsytor + en ny frisbeegolfbanan. Här kommer en liten uppdatering på hur det går!