Till innehåll
Foto: Per Friberg

Aktivera dig

Göteborg är full av gratis träning. Det finns många olika sätt att komma igång. Få tips av instruktörer i utegym, utmana dig själv eller morsan i en hinderbana eller promenera dig till fina priser i hälsans tecken. Du är hjärtat av Göteborg, det är du som ger staden en puls!

Aktuellt

Kortfilm ska inspirera till besök i Slottsskogsvallens entrépark

Publicerad 19 oktober 2021
Från sömniga gräsytor till en aktivitetspark som uppmuntrar till lek, dans och idrott. Entréparken framför Slottsskogsvallen har det senaste året fått ett nytt utseende och innehåll. Pandemin satte stopp för en pampig invigning, nu lanseras i stället en film som ska locka till rörelseglädje.

Träna med instruktör i utegym - gratis!

Publicerad 25 augusti 2021
Under hösten 2021 kommer det att finnas en gyminstruktör på plats i utegymmen på våra sprillans nya aktivitetsytor i Länsmansgården och Blidväder i Biskopsgården. Vi finns också på plats på Dalen, Skatås och Ruddalens utegym – precis som tidigare år.

Nya Junior Challenges

Publicerad 16 juni 2021
Junior Challenge är en utmaning för barn och unga med målet att testa alla övningar och försöka genomföra antalet angivna repetitioner. Nu finns det fyra sprillans nya övningar och fyra övningar för rullstolsburna.
${loading}