Vid entrén ligger Åkerhus restaurang som är öppen för allmänheten under lunchtid. Foto: Cordovan Communication.

Restaurang och meny


Njut av riktigt god mat! På Åkerhus tillagas all mat på plats och eftersom lunchrestaurangen är öppen för allmänheten är det lätt för dig att träffa familj och vänner medan ni äter något gott.

Mat och dryck på Åkerhus

Mat tillhör livets goda och vi lägger stor omsorg på att erbjuda välsmakande och näringsfyllda rätter med stor variation. Här njuter du av mat som lagas med hänsyn till dina behov och önskemål och som serveras på ett hemtrevligt sätt, antingen i din lägenhet eller i den gemensamma matsalen där du har sällskap av andra.

Du kan alltid välja mellan två rätter till lunch och under vardagarna kan du äta i restaurangen. Eftersom måltider ingår i månadshyran betalar du inget extra. Har du önskemål om maträtter får du gärna delta i våra borådsmöten där vi tillsammans med ansvariga för köket diskuterar gemensamma frågor.

Om dina anhöriga vill delta i måltiderna rekommenderar vi lunchen i restaurangen. Förutom frukost, lunch och kvällsmat serveras också mellanmål och fika. Kaffe finns alltid tillgängligt. Efter önskemål väljer du dryck till måltiderna.

Måltider inom äldreomsorgen i Göteborgs Stad

Veckans meny för vård- och omsorgsboendet

Meny för Åkerhus Vård- och omsorgsboende

Restaurang Åkerhus

Alla oavsett ålder är välkomna att äta lunch på restaurangen på Åkerhus Vård- och omsorgsboende. I lunchen ingår varmrätt, salladsbuffé och kaffe på maten. Det finns även kaffe, te, kakor och dryck att köpa.

Meny för restaurang Åkerhus

Kontakta Åkerhus restaurang

Telefon

Telefon
031-366 41 15

Besöksadress

Juteskärsgatan 2

[{ "type":"Feature", "geometry":{ "type":"Point", "coordinates":[11.882471204527967,57.639222507788226] }, "properties":{ "title":"Åkerhus restaurang", "content":"Juteskärsgatan 2" } }]

Postadress

Box 334
421 23 Västra Frölunda

Öppettider

Funktioner