Vid entrén ligger Åkerhus restaurang som är öppen för allmänheten under lunchtid. Foto: Cordovan Communication.

Restaurang och meny

Njut av riktigt god mat! På Åkerhus tillagas all mat på plats och eftersom lunchrestaurangen är öppen för allmänheten är det lätt för dig att träffa familj och vänner medan ni äter något gott.

Mat och dryck på Åkerhus

Mat tillhör livets goda och vi lägger stor omsorg på att erbjuda välsmakande och näringsfyllda rätter med stor variation. Här njuter du av mat som lagas med hänsyn till dina behov och önskemål och som serveras på ett hemtrevligt sätt, antingen i din lägenhet eller i den gemensamma matsalen där du har sällskap av andra.

Du kan alltid välja mellan två rätter till lunch och under vardagarna kan du äta i restaurangen. Eftersom måltider ingår i månadshyran betalar du inget extra. Har du önskemål om maträtter får du gärna delta i våra borådsmöten där vi tillsammans med ansvariga för köket diskuterar gemensamma frågor. 

Om dina anhöriga vill delta i måltiderna rekommenderar vi lunchen i restaurangen. Förutom frukost, lunch och kvällsmat serveras också mellanmål och fika. Kaffe finns alltid tillgängligt. Efter önskemål väljer du dryck till måltiderna.

Här kan du läsa mer om lunchpriser och om måltider inom äldreomsorgen i Göteborgs Stad.

Restaurang Åkerhus

Alla oavsett ålder är välkomna att äta lunch på restaurangen på Åkerhus Vård- och omsorgsboende. I lunchen ingår varmrätt, salladsbuffé och kaffe på maten. Det finns även kaffe, te, kakor och dryck att köpa.

Kontaktuppgifter och öppettider för Åkerhus restaurang

Du kan också ladda ner appen "Omsorgen" till din mobiltelefon från Android market eller Appstore/iTunes för att se menyn.