Till innehåll
Asbjørn Hanssen

Åkeredsskolan F-6

Välkommen till Åkeredsskolan

Åkeredsskolan är en F-6 skola som arbetar utifrån ledorden trygghet, samarbete och kunskap. Vi bygger just nu en ny fin skola som beräknas vara klar hösten 2025. För att det ska bli så bra som möjligt för våra elever under tiden som skolan byggs kommer några klasser att gå på andra platser tills att den nya skolan är klar. Under läsåret 2024/2025 kommer Åkeredsskolans förskoleklasser att gå på Näsetsskolan och årskurs 6 kommer att fortsätta gå på Slottsbergsskolan. De andra eleverna går i skolmoduler på parkmarken intill bygget.

Aktuellt

En ny skola börjar växa fram

Publicerad 22 november 2023
Bygget av den nya Åkeredsskolan har pågått i några månader. Nu väntar en viktig milstolpe - gjutningen av bottenplattan. Snart kan vi alltså se formen i marken av den nya skolan.

Första spadtaget för en ny skola i Åkered

Publicerad 4 september 2023
Nu börjar bygget av den nya skolan i Åkered. Rektorn Anders pratade till eleverna som hade samlats på byggarbetsplatsen ”Äntligen ska de börja bygga vår skola, många har väntat länge. Tänk att ni kommer få bli de första att få gå på vår nya skola!”.

Lärare sökte inspiration på mässa i London

Publicerad 20 april 2023
Alla elever ska ha möjlighet att ta del av lärande, undervisning och gemenskap. Eftersom eleverna har olika förutsättningar och behov kan skolan vara en utmanande miljö för en del elever. Åkeredsskolan har de senaste åren fokuserat på tillgängliga lärmiljöer kopplat till digitala verktyg.
${loading}