Enhetskatalogen

Filtrera

Visa som:
 • Trygg i Angered

  Kommunal, Angered

  Trygg i Angered är en modell för samarbetet mellan stadsdelsförvaltningen och polisen för att öka tryggheten i Angered. Tillsammans arbetar vi för att göra stadsdelen tryggare, minska brottsligheten och öka förtroendet för samhället.

 • Trygg i Centrum

  Kommunal, Centrum

  Trygghet i stadsdelen är grundläggande för att du som bor och arbetar i Centrum ska trivas och känna dig säker i vardagen. Genom Trygg i Centrum samverkar stadsdelsförvaltningen, polisen, social resurs och du som invånare för att öka tryggheten. Med utgångspunkt i vad du och andra invånare upplever som problem definieras vilka åtgärder som behöver genomföras. Målet är att göra stadsdelen tryggare, minska brottsligheten och öka förtroendet för samhället.

 • Trygg i Majorna-Linné

  Kommunal, Majorna-Linné

  Trygghet i stadsdelen är grundläggande för att du som bor och arbetar i Majorna-Linné ska trivas och känna dig säker i vardagen. Genom Trygg i Majorna-Linné samverkar stadsdelsförvaltningen, polisen och du som invånare för att öka tryggheten. Med utgångspunkt i vad du och andra invånare upplever som problem definieras vilka åtgärder som behöver genomföras. Målet är att göra stadsdelen tryggare, minska brottsligheten och öka förtroendet för samhället.

 • Trygg i Norra Hisingen

  Kommunal, Norra Hisingen

  Trygg i Norra Hisingen är ett samarbete mellan stadsdelförvaltning, polis, räddningstjänst, föreningar samt du som bor och verkar i Norra Hisingen. Målet med samarbetet är ökad trygghet, minskad brottslighet och större förtroende hos invånarna i stadsdelen.

 • Trygg i sydväst

  Kommunal, Askim-Frölunda-Högsbo

  Har du frågor om trygghetsarbetet i Askim-Frölunda-Högsbo kan du vända dig till Medborgarkontoret vid Frölunda Torg.

 • Trygg i Östra Göteborg

  Kommunal, Östra Göteborg

  Trygg i Östra Göteborg är ett samarbete mellan stadsdelförvaltning, polis, räddningstjänst, näringsliv och föreningar i Östra Göteborg. Målet med samarbetet är ökad trygghet, minskad brottslighet och större förtroende hos invånarna i stadsdelen.