Enhetskatalogen

Stabbeparken (lekplats 395)

Lekplatsen ligger i den natursköna Stabbeparken. Här finns både fotbollsplan, innebandyplan och möjlighet till lek i skogsområdena runt om parken. Den höga kulle som ligger intill lekplatsen kallas Sockertoppen och är en populär pulkabacke vintertid.
OBS! Under senhösten 2015 renoveras lekplatsen. Den kommer att vara tillfälligt avstängd på de platser där arbete pågår. Bland annat målas dagens lekredskap om och nya tillkommer: en karusell, en snurrlek och en hinderbaneslinga. Det blir konstgräs på en del av lekplatsen, nya möbler, lite bärbuskar och ett äppelträd samt bättre belysning. I mitten av december är det klart.

Tillgänglighet:
Lekplatsen har viss tillgänglighetsanpassad utrustning.

Redskap:
Volträcke, klätterlek med armgång, vippgunga, lekhus med sandhiss, kompisgunga, studsmatta, hängmatta, gungdjur, klätterlek med rutschkana, fyra däckgungor, två bebisgungor, landbandybana, sandlåda med bakbord, släntrutschkana.

Närmaste hållplats:
Stabbetorget

Telefon
031-365 00 00 (Göteborgs Stads kontaktcenter)
Om lekplatser i Göteborgs Stad
Här hittar du ett urval av Göteborgs cirka 300 lekplatser. Lekplatserna är av varierande storlek och har olika slags redskap.

Om du har synpunkter på eller frågor om hur vi sköter lekplatserna, kontakta Göteborgs Stad tel. 031-3650000 eller goteborg@goteborg.se. Uppge lekplatsens nummer som står i parentes.

Appen Lekplatsen